Øjenvippeserum fra Swiss Clinic

Kérastase Chronologiste ♥

Kérastase bliver ved og ved med at overraske! Ud over produkternes ekstraordinære luksus, så kommer de gang på gang med lanceringer, som vi ikke ser hos andre hårplejebrands, hvilket for mig beviser, at de er enormt troværdige og dygtige på deres felt.

Denne nye serie bygger på en masse eksklusive ingredienser i høj koncentrat. Hvad der er helt særligt for denne nye lancering er, at Kérastase har formået af indarbejde en sjædlen og unik molekyle, abyssine, som stammer fra dybhavet. Abyssine kombineret med en gluco-lipid og bosabolol giver dybdegående næring til håret og efterlader det med en silkeblød finish. Nu er jeg langt fra ekspert i molekyler og hele det univers, men jeg kan i hvert fald erklære mig enig i, at produkterne efterlader mit hår med en dybdegående næring og et silkeblødt look! Efter første brug af de her fire produkter, fik jeg altså det lækreste hår nogensinde, no joke! Så hvis du er lidt af en big spender hvad gælder hårprodukter, så burde du lige læse lidt videre!

Step 1: Le Soin Gommage R’enovateur
Se, det her produkt var jeg enormt spændt på at teste. En scrub til hovedbunden? Da jeg først hørte om det, kunne jeg ikke lade være med at være lidt skeptisk, men jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket. Som nogle af jer måske ved, så er Kérastase meget inspireret af hudpleje, og at lancere en scrub til håret som en pre-shampoo er intet mindre end genialt! Hvis du som mig har langt, fint, skandinavisk hår, er denne her fætter din nye bedste ven. Denne blide eksfolierende scrub indeholder abyssine og vitamin F. Den renser hovedbunden godt igennem, hvilket giver mit meget flade hår et løft, som man virkelig kan se efter brug af produktet. Derudover giver scrubben revitaliserende massage, som hjælper med at aktivere mikrocirkulationer. Efter at have masseret scrubben ind i hovedbunden i fem minutters tid, skyller jeg den grundigt ud. Efter denne omgang føltes mit hår sindssygt rent, på den virkelig lækre måde! Scrubben ligger til en pris af 260 kr.

Step 2: Le Bain Revitalisant
Efterfølgende benyttede jeg mig af shampooen, som udover absyssine og vitamin F også indeholder ceramider. Ligesom scrubben renser denne shampoo godt igennem og skummer op, hvilket er lidt af et must for mig. Generelt er Kérastases shampooer meget drøje i brug, så selvom 230 kr. er mange penge at kaste efter en shampoo, så har du den altså stående på badeværelseshylden længe!

Step 3: La Creme De Regeneration
Udover alle de andre ingredienser, så indeholder denne maske også kaviar. Kaviar til håret?! Jeg tror ikke, at det bliver mere luksuriøst. Denne maske er lidt anderledes end de andre jeg har prøvet, for den er beregnet til at blive påført fra hovedbunden og helt ned til spidserne. Først var jeg lidt skeptisk for at gøre det, da mit hår har en tendens til at blive ret fedtet på andendagen, men denne her fedter slet ikke og alligevel efterlader den mit hår enormt blødt. Intet mindre end fantastisk! Selv undrede jeg mig tidligere over, hvorfor Kérastase ikke gør sig særlig meget i balsam, men det er simpelthen fordi, at de har mere fokus på at lave “lettere” masker, som fungerer som en forbedret balsam. Masken ligger til en pris af 340 kr.

Step 4: Le Parfum En Huile
Dette er ikke en olie med parfume, de damer… Det er en parfume med olie i – og jeg ELSKER den! Efter jeg har renset masken ud og ladet mit hår lufttørre en smule, påfører jeg 1-2 pump af dette vidunder til mine spidser, og det holder virkelig hele dagen! Duften er inspireret af eksklusive dufte som tea rose, lyse træsorter, moskus og olieekstrakt fra myrra. Og selvom det jo egentlig er en parfume, som er inspireret af cremeparfume som vi kender det til huden, så giver den stadig meget fugt til mine spidser. Olien (parfumen) ligger til en pris af 330 kr.

Jeg er enormt imponeret af denne serie og kan helt ærligt sige, at Kérastase hurtigt har fået førstepladsen hos mig, som det bedste hårplejemærke på markedet. Hvis nogle af jer er interesserede i deres Elixir Ultime, som også er en rigtig lækker, nærende serie, så har jeg snakket lidt om produkterne her :)

Hav en dejlig torsdag!

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

1 kommentar

  • Christina Hansen

    Tusind tak for rigtig fin anmeldelse. Ved du, hvor i Kbh den kan købes? Er den i butikkerne allerede?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenvippeserum fra Swiss Clinic