Natural World Shampoo & Conditioner

June & July Faves

Hej piger!
Juni og Juli måned er virkelig bare fløjet afsted for mit vedkommende! Da jeg blev student fra Rungsted Gymnasium d. 24. juni var der lige pludselig ikke så meget tid til at blogge, men bare rolig! Jeg har samlet mine favoritter for både juni og juli måned :) Jeg håber, at I kan lide det.

1. The Body Shop Mango Body Sorbet fik jeg foræret af min kærestes mor her for nogle uger siden, og da jeg elsker duften af mango, var jeg ret nysgerrig efter at prøve den :) Den er perfekt her om sommeren, hvis man har fået lidt for meget sol og har brug for at få kølet huden lidt ned. Jeg er fan!

2. Chanel “May” & “Lilis” neglelakker er to af mine absolut yndlingsfarver på neglene. Farverne er utrolig smukke og sommerlige og gør mig bare i rigtig godt humør :)

3. Oriflame Terracotta Powder “Natural Bronze” modtog jeg for et par måneder siden, og jeg må sige, at det er den bedste bronzer, jeg har haft fingrene i! Den giver den helt rette mængde produkt og har den helt rigtige farve, nemlig ikke for orange. Den kan findes her.

4. NARS Yachiyo Kabuki Brush har jeg haft et godt øje til i rigtig, rigtig lang tid… Ikke nok med at det er en utrolig smuk håndlavet børste, så har børsten den helt rigtige størrelse til at påføre blush. Den er ret pricy, men jeg kunne altså ikke lade være, da jeg stod i Sephora en dag efter arbejde!

5. Korres Jasmine Lip Butter fik jeg i gave af Camilla da jeg blev student, og jeg er simpelthen så glad for den! Det er en læbepomade med en smule farve og den lækreste duft :)

6. CLEAN Original Eau de Parfum minder mig om min barndom og min mor, som plejede at gå med denne duft. Nu er jeg begyndt at bruge den hver dag igen og jeg elsker den! Jeg elsker den rene duft, som CLEAN’s parfumer har.

7. Oriflame The One Colour Impact i “Rose Gold” har jeg skrevet om i dette indlæg, og min begejstring er ikke faldet siden… Det er den smukkeste rosaguld farve til mine øjenlåg og sommerkulør!

8. Hånddesinfektion er blevet et must for mig, da jeg har fået job inde i byen, så jeg er meget på farten og bruger den offentlige to gange om dagen :)

9. Origins Anti-aging concealer 02 Light/Medium er den bedste concealer, jeg nogensinde har prøvet, så er det sagt! Den er cremet, på ingen måde udtørrende og utrolig nem at blende ud med både fingre og børste.

10. Sephora Flashy liner waterproof 14 flashy taupe har jeg brugt en del de sidste par måneder. Jeg har “duppet” den på den øverste vippekant for at skabe lidt ekstra definition. Den er vandfast, hvilket er super smart her i de varme sommermåneder :)

11. Kiko Automatic Precision Eyeliner and Khôl er den smukkeste turkise farve! Normalt skiller jeg mig ikke så meget ud i forhold til min makeup, men om sommeren kan jeg godt lide et lille twist i form af en farvet eyeliner eller en bright lip :)

12. Smashbox Blush Rush i “Gingersnap” købte jeg for et par år siden, og fik den aldrig rigtigt brugt, da jeg syntes den var meget mørk til mig. Men her i sommermånederne har jeg fået den brugt næsten hver dag. Den giver et superlækkert bronzed look. Udover det er den superpigmenteret, og man skal bruge utroligt lidt :)

Hvad har været jeres favoritter for både juni og juli måned? Hav en dejlig dag, piger!

– Caroline

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natural World Shampoo & Conditioner