One to watch: Briogeo

Julegaver til hende under 500 kroner | Jul 2019 #2

Julegaver til hende under 500 kroner

Julen nærmer sig med hastige skridt, og tiden går alt for stærkt! Jeg synes i hvert fald, det er svært at nå det hele lige nu. Men julestemningen, den skal vi ikke glemme, og her kommer mit andet indlæg i rækken af jule-indlæg: lidt god, gammeldags julegaveinspiration!

Her er nogle produkter, jeg synes, ville gøre sig rigtig godt under træet, med priser fra 175 til 500 kroner.

Nars Endless Orgasm Palette, 400 DKK

SÅ fin en palette, hvis du spørger mig! Den er også på min egen ønskeliste. Er man ude efter nogle andre farver, er de tre Voyageur paletter også et godt bud. De er lidt mindre, men indeholder stadig 6 farver, og så er de også billigere – 245 kroner.

Jane Kønig Star Spiral ørering, 425 DKK

Jeg synes, at Jane Kønig laver så fine øreringe*, og denne her er bestemt ingen undtagelse! Jeg elsker de pastelfarvede krystaller, og så er den bare så fin og unik.

Yves Saint Laurent Sahariennes bronzer, 350 DKK

Jeg er blevet lidt skør med det boujee. Der er altså bare noget lækkert over fin, eksklusiv indpakning, og jeg er en sucker for det! Denne solskinspudder fra YSL gad jeg f.eks. godt tilføje min samling.

Real Techniques Everyday Essentials, 175 DKK

Real Techniques tror jeg faktisk var det første brand, jeg nogensinde købte makeupbørster fra. Her er der virkelig value for money, og dette sæt vil nok falde i god jord hos enhver makeup-elsker.

Marc Jacobs “The Face III” foundationbørste, 380 DKK

Marc Jacobs Beauty klarer sig rigtig godt og får masser af varme anmeldelser. Jeg gad godt udvide mit kendskab til brandet, og denne børste ville ikke være et dårligt sted at starte!

N.C.P. Olfactives parfume, 495 DKK

Jeg fortalte også om det relativt nye brand N.C.P. i dette indlæg. Som jeg også nævnte her, så synes jeg, det er en virkelig god pris for en fantastisk nicheparfume. Der er 7 forskellige at vælge imellem, og her anbefaler jeg især 101 og 301. Du kan læse mere om alle duftene i mit indlæg om lanceringen.

Byredo “Suede” Hand Wash, 300 DKK

Byredo har om nogen opnået nærmest kultstatus inden for duftens verden de senere år. Jeg vaskede hænder i “Suede” håndsæben hjemme hos min veninde en dag, og siden har jeg gerne selv villet have sådan en håndsæbe hjem til mig. Det er dyrt, men lækkert! Og så synes jeg egentlig, det er en rigtig fin gaveidé.

Voluspa Maison 2-wick Tin Duftlys 3 pak, 350 DKK

Den opmærksomme læser vil vide, at jeg elsker de kokosvoks-baserede duftlys fra Voluspa, som jeg har skrevet om flere gange. Lys lavet på kokosvoks eller soyavoks er langt mindre skadelige for luften, og så dufter Voluspas lys bare helt fantastisk. Samtidig er jeg helt vild med designet, som virkelig pynter. Denne 3-pak ville gøre sig godt under juletræet!

Rodial Beauty Soft Focus Glow Drops, 425 DKK

Jeg elsker denne serum-/primer-hybrid fra Rodial, som jeg også har skrevet lidt om her. Jeg tror ikke, jeg har oplevet et produkt, der i højere grad kan give instant glow end denne her! Perfekt som både primer under foundation eller for sig selv, hvis man foretrækker det helt naturlige look. Jeg synes også sagtens, den kan bruges som flydende highlighter. Med sine mange formål synes jeg det ville være en virkelig fin gave.


Jeg håber, du kunne finde lidt inspiration i ovenstående. Smid endelig en kommentar, hvis du har spørgsmål til noget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One to watch: Briogeo