Foreo UFO: En helt ny måde at forkæle din hud på

Julegaver under 200 kroner

Julegaver under 200 kroner

Det kan være svært at finde de rigtige gaver til den rigtige pris, og med en fuldstændigt overvældende mængde af reklamer og tilbud, kan det være lidt svært at finde inspirationen, hvis I spørger mig. Derfor har jeg her samlet mine bedste bud på budgetvenlige julegaver i skønhedens tegn!

86 kroner: Sleek MakeUP Highlighting Palette “Solstice”

Sleek ved virkelig, hvordan man laver god kvalitet til pengene, og “Solstice” paletten er så fin med farver, der passer langt de fleste hudtoner.

172 kroner: Embryolisse Lait-Crème Concentré

Stadig en af de bedste fugtighedscremer, jeg har prøvet – også som base for makeup, især her ved vintertid.

132 kroner: NYX Honey Dew Me Up Primer

Apropos base, så har jeg for nyligt forelsket mig i denne budgetvenlige primer fra NYX. Den lægger sig så fint på huden, hvor den skaber en fin, silkeglat base for min foundation. Især god til dem, der går efter et lidt mere glowy look!

95 kroner: Body scrub fra & Other Stories

Skønhedsprodukterne fra & Other Stories får faktisk slet ikke så meget opmærksomhed, som de fortjener. Især deres body scrub er sindssygt god – man får virkelig noget for pengene. En perfekt gaveidé, som let kan sættes sammen med creme eller sæbe fra samme serie, hvis budgettet er større!

115 kroner: Urban Decay All Nighter Mini Setting Spray 

Jeg havde hørt så meget godt om denne setting spray, at jeg – på trods af jeg virkelig sjældent går ud og køber makeup selv – måtte have fingrene i den. Full-size udgaven koster 225 kroner, men denne her på 30 ml kommer man altså også rimeligt langt med. Jeg bruger den altid oven på min makeup (jeg kan godt lide at duppe mit ansigt med en beautyblender efterfølgende), når jeg ved, jeg får en lang dag (eller nat), og den får altså bare mit fjæs til at holde på den.

120 kroner: MAC Cosmetics Eyeshadow “All that glitters”

150 kroner i butikkerne, liidt billigere hos Asos. Uanset hvad en af de smukkeste og mest anvendelige øjenskyggenuancer, du kan få fingrene i. Det er stadig en all-time favorit for mig, som kan anvendes til både hverdag og fest. En sikker vinder i mine øjne!

179 kroner: Make Up For Ever Skin Equalizer Eye & Lip Primer

Jeg har aldrig prøvet den på læberne, men som øjenskyggeprimer er den her helt uundværlig for mig. Jeg skal aldrig bekymre mig for, om min øjenskygge creaser, når jeg husker at smøre lidt af den her indenunder! Måske synes 179 kroner som meget for sådan en lille tube, men den er simpelthen så drøj, så den holder altså virkelig længe.

128 kroner: Voluspa duftlys

Voluspa er stadig mit favoritbrand, når det gælder duftlys. De er lavet på kokosvoks, hvilket betyder, at de på ingen måde er sundhedsskadelige, og så soder de nærmest ikke. Derudover dufter de bare fuldstændigt fantastisk. Mokara, som jeg viser her, er en af de bedste, jeg har duftet til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foreo UFO: En helt ny måde at forkæle din hud på