Fra Bodynordic til jer: 15 % rabat!

Isabel Marant pour H&M

 

Det var da jeg tjekkede mine faste blogs i går, at jeg opdagede, at nogle billeder fra Isabel Marant pour H&M kollektionen var blevet lækket, og det var hende her, som havde været hurtig til at snuse dem op. Senere på dagen blev hele kollektionen offentliggjort – og så skal jeg ellers lige love for, at mine hænder røg i vejret (i hvert fald mentalt), for nøj, hvor ser det vellykket ud! Jeg synes tit, det er sådan med H&M’s designsamarbejder, at de ikke er nær så specielle, når man så faktisk ser tøjet i virkeligheden, men det her ser godt nok lovende ud. Kollektionen er i bedste Marant-stil med simple snit, fede print og lækre basis-items, og mine musthaves fra kollektionen er bl.a. den røde sweater og bomberjakken, som jeg simpelthen er nødt til at få fingrene i, når kollektionen bliver lanceret til november. I kan se alle billederne her. Hvad siger I, damer? Er I ligeså begejstrede som jeg er?

Næste indlæg

Fra Bodynordic til jer: 15 % rabat!