Daisy Daze - Nye limited edition dufte fra Marc Jacobs

Farv dine øjenbryn derhjemme: Mine bedste tips til produkter og fremgangsmåde

Hjemmefarvning af bryn: RefectoCil og vaseline

Selv om jeg nyder en god, professionel brynbehandling, så farver jeg dem oftest selv derhjemme. Det er noget, jeg har gjort i mange år, og i tidens løb har jeg også lært, hvad der fungerer. Nu er jeg et sted, hvor jeg har fundet en fast rutine både ift. metode og produkter, så det tænkte jeg, at jeg ville dele med jer.

Hjemmefarvning af bryn: RefectoCil og vaseline

Der findes mange produkter til hjemmefarvning derude, og jeg har prøvet en del forskellige. Både Eylure og Depend har jeg været fint tilfreds med, men der er flere grunde til, at RefectoCil endte med at blive min favorit.

RefectoCil er både let tilgængeligt og budgetvenligt. Ofte finder jeg det til en virkelig god pris på Nicehair. Der findes mange forskellige farver, som let kan blandes, og derfor giver RefectoCil de bedste muligheder for farvetilpasning. Samtidig køber man de forskellige ting seperat, så når jeg f.eks. løber tør for farve, er det ekstra farve, jeg køber. Med andre brands oplever jeg, at man ofte skal ud og købe et nyt kit, når man løber tør for det ene eller det andet, fordi de enkelte dele kun sælges som et samlet sæt.

Noget andet, der er blevet uundværligt for mig ifm. farvning af øjenbryn, er vaseline (eller et lignende produkt). Ved at smøre rundt om brynet undgår man, at farven sætter sig i huden udenom, og dermed bliver udtrykket langt mere skarpt.

Jeg har udformet en lille guide her, som jeg håber, I kan bruge!

Derudover har jeg brugt øjenbrynsserum fra Revitalash, som har styrket mine bryn og tilmed gjort dem mere tætte.

Hjemmefarvning af bryn

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Smør vaseline rundt om brynet der, hvor du ikke ønsker, at farven skal ramme. Brug vaselinen både over, under og imellem brynene for at undgå, at farven sætter sig fast i huden.
  2. Bland din farve – ca. 10 dråber Oxidant med 2 cm farve. Jeg bruger en tom cremekrukke til at blande farven i.
  3. Påfør farven så præcis som muligt i brynenes voksretning, og brug hellere for meget end for lidt. Jeg påfører farven med den medfølgende “pind” og reder dem evt. ud også for at sikre, at farven har ramt alle hårene.
  4. Tag evt. en vatpind for at fjerne resterende farve uden om brynet for bedre at forme det og give det et skarpere udtryk.
  5. Lad farven virke i 5-10 minutter alt efter hvor kraftig du ønker den.
  6. Fjern farven med en tør vatrondel eller vat, og brug så en fugtet klud eller vatrondel for at få det sidste af.

Hvis du planlægger også at rette brynene, så husk, at du aldrig bør plukke dine bryn før farvning. Dette skal gøres efter, da farven ellers kan sætte sig i de eskponerede hårsække.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daisy Daze - Nye limited edition dufte fra Marc Jacobs