Avène Hydrance: Sommerklar og gennemfugtet hud

Goodiebox unpacking: Beauty Genuises

Goodiebox Beauty Genuises, goodiebox, bauty genuises, naobay, the body shop, lord & berry, loreal, gosh, verso, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard chirstensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Goodiebox: Beauty Genuises

Månedens Goodiebox er dedikeret til produkter, der på hver deres måde er med til at give vores skønhedsrutiner lige dét ekstra. Endnu engang er jeg personligt ret imponeret over indholdet!

Gosh Lumi Drops

Dette er en blush og highlighter på samme tid. Den giver dine kinder en fin, rosa farve, samtidig med de lysreflekternde pigmenter giver masser af glow. Jeg har faktisk ikke selv prøvet den endnu, men ser den på min kollega hver dag – og den er altså ret genial! De magiske dråber er meget drøje i brug, så be careful :-)

L’oréal Sugar Scrub Glow Grape Seed

Jeg er kæmpe fan af L’oréals masker og det faktum, at de bliver ved med at udvide serien! Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve denne ansigtsskrub, der både eksfolierer, plejer og giver fugt. Der er ikke noget som en god, finkornet scrub til at få huden i ansigtet til at vågne, hvis I spørger mig.

Lord & Berry Silhoutte Lip Liner

Den ser hvid ud – men den er faktisk gennemsigtig. Og hvorfor skulle man liige bruge en gennemsigtig lipliner – what’s the point? Jo, denne lille sag sørger for, at læbeproduktet, du påfører ovenpå, holder længere, samtidig med at den gunferer som en god base, det giver masser af fugt og udfylder de fine linjer omkring læberne. Det kan vi altså godt lide!

Goodiebox Brush Cleanser Egg

Jeg troede først, det var en ansigts”børste” a’la Foreo, men den viser sig at være endnu smartere end dét. Brush Clenaser Egg hjælper til at rense vores makeupbørster hurtigere og langt mere effektivt, end når vi bare bruger hænderne. Selv om jeg er rigtig glad for min BlenderCleanser, glæder jeg mig til at se, hvad den her kan gøre for mig. Den lover meget godt, synes jeg!

Naobay Equilibria Face Mist Toner

Jeg er virkelig glad for, at den her kom i full size – for hold op, hvor er den lækker! Jeg bruger den morgen og aften inden serum og creme, men den kan også bruges i løbet af dagen oven på makeup. Den frisker op, fugter og dufter helt fantastisk, og så er den tilmed økologisk – nu har jeg slet ikke lyst til at undvære den.

Verso Face Cream with Retinol 8 – night

Jeg har hørt så meget godt om Verso – så jeg glæder mig til, at jeg kan hive denne miniature med på min næste weekendtur eller ferie. Retinol 8 er et stabilt A-vitamin kompleks, og cremen her aktiverer effektivt huden og stimulerer den naturlige kollagenproduktion. Vi snakker fugt, udstråling og en fin, ensartet overflade. We like!

The Body Shop Body Yogurt

Jeg var faktisk med, da Body Shop Lanceret dette fantastiske produkt, der giver masser af fugt og tørrer lynhurtigt ind – perfekt til de travle hverdagsmorgener! Det var ret heldigt, at jeg lige fik fat i Moringa-duften, som jeg ikke lå inde med i forvejen. Jeg kan kun sige gode ting om dette produkt, som snart får sit eget indlæg. Moringa er by far min yndlingsduft i hele Body Shop’s sortiment, så den her bliver brugt hurtigt op, kan jeg godt afsløre ;-)


Goodiebox koster fortsat 169 kr./måneden, hvilket i min optik er så sindssygt billigt sluppet, kvaliteteten og værdien taget i betragtning – i hvert fald de fleste måneder. Får du allerede Goodiebox, eller overvejer du det?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avène Hydrance: Sommerklar og gennemfugtet hud