2705|15 (og en lille rabatkode)

Fresh and easy makeup look

Nogle gange har jeg bare ikke særligt meget tid om morgnen, eller også orker jeg bare ikke hele balladen med en masse forskellige skønhedsprodukter. Når jeg har den slags morgener, er det produkter som disse jeg rækker ud efter :)

no 7 creme blush, no 7 sculpting brow pencil, maybelline concealer, sephora eyemask, sephora mascara, fresh and easy makeup look, beautyblog, beautyblogger, skønhed, skønhedsblogger, blog, mode blog, fashion blog

SEPHORA Pomegranate eye mask, ca. 35 kr: 

Er perfekt til trætte, puffede øjne. De får virkelig hele ens ansigt til at se mere friskt ud; jeg er helt sikkert fan! Så til sådan nogle dage, til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og hvad der ellers må komme af begivenheder, hvor man gerne vil se lidt ekstra læx ud, burde man altså lige snuppe sådan en her med hjem fra Sephora :)

Maybelline Eye Eraser Concealer, 85 kr: 

Hvis man skal have fat i en rigtig god concealer fra et af de budgetvenlige mærker, så er Maybelline helt sikkert det rigtige sted at kigge. Denne her har været virkelig hypet i blogland de sidste par år, og for ikke så længe siden klikkede Camilla den hjem. Jeg prøvede den en morgen og var hooked! Virkelig en god concealer, som fjerner mørke render super hurtigt uden at udtørre huden det mindste.

No 7 Beautiful Eyebrow Sculpting Pencil, 85 kr:

Jeg foretrækker nu altså at udfylde mine bryn med en skygge – det ser bare mere naturligt og lækkert ud. Men hvis det skal gå lidt stærkt, er det altså lækkert med en brow pencil som denne!

No 7 Pop and Glow Cream Blush, 105 kr: 

En cremeblush er perfekt til at friske dit look lidt op. Denne her bruger jeg både på kinder og på læberne, som den giver en rigtig fin tint. Elizabeth Arden, Clinique og Max Factor laver også nogle rigtige gode cremeblushes :)

Sephora Outrageous Curl Dramatic Volume, 120 kr:

Mascara er en af de ting, der giver mig en følelse af, at jeg er “put together”. Denne her fra Sephora er virkelig god til prisen!

Har I nogle gode tips til når det skal gå lidt stærkt om morgenen? <3

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2705|15 (og en lille rabatkode)