Diesel Skinzee

Found my LWD

Efter en tidlig vagt på arbejdet blev det meste af dagen i går brugt på at skrive invitationer til studentergilde, og så kommer man jo virkelig i stemning. Derfor blev jeg også meget vild efter at få fundet en kjole til lejligheden og vognturen – og endelig har jeg fundet den! Den blev en anelse dyrere, end jeg lige havde regnet med, men efter lang tids søgen på samtlige webshops og en besværlig returnering til All Saints, faldt valget altså på denne fine kjole fra Stella Nova. Nu håber jeg bare, at den er ligeså pæn i virkeligheden som på billedet!

Jeg har helt bestemt tænkt mig at style kjolen med et par flade sko, da en vogntur ikke ligefrem går ud på at stå stille, og her er disse sandaler fra Topshop en udmærket kandidat. Derudover ville jeg bruge nogle fine, enkle smykker som dem, jeg har fundet her – de er fra Carré (et smykkemærke, som også har fået en plads på ønskelisten ;)).

Næste indlæg

Diesel Skinzee