MAC haul

Forårslook: A pop of pastel

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det forår. Forår, sol og farver! Farverne er jeg også blevet ret glad for at inkorporere i min makeup. Min makeupstil er jo ret naturlig, men et splash af farve er jeg kæmpe fan af. Lige nu er jeg ret hooked på farvet eyeliner, som jeg virkelig synes kan løfte ens look.

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

Pastelfarver og glitter

Her har jeg lavet et fint look med lyse farver, glimmer og en shimmery, pastelgrøn eyeliner. Right up my alley!

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia aurora

Produkter brugt til dette look

Opstillet efter rækkefølge af påføring.

Base

Primer:
Rodial Soft Focus Glow Drops – Perfekt base, hvis man er ude efter en dewy finish!

Foundation:
Nars Natural Radiant Longwear Foundation – Giver god dækning uden at se unaturlig ud.

Concealer:
L’Oréal Infallible More than Concealer i “Biscuit” og “Oatmeal” – Virkelig en af de bedste concealere, jeg har brugt. Den giver høj dækning uden at tørre ud eller sætte sig i de små linjer.

Flydende bronzer:
L’Oréal x Camila Cabello Havana Sun-Lit Bronzer “Light/Medium” – Den er ikke superpigmenteret, når først den blendes ind i huden, men giver lige dét ekstra. Jeg blender den ind med min BeautyBlender.

Contour/bronzer:
MAC Powder Blush i “Harmony”

Pudder:
Setting powder:NYX Can’t Stop Won’t Stop Loose Powder “Banana” – Brugt til at “bake” min makeupbase efter ovenstående produkter er påført.

Finishing powder: Guerlain Météorites Compact – For at give en fin, let glowy finish.

Blush:
MAC Powder Blush i “Stay Pretty” (udgået – linker her til “Pink Swoon”, som kan minde lidt om)

Highlighter:
Anastasia Aurora Glow Kit “Spectra” – Den lilla farve kan virke lidt afskrækkende, når man ser den i paletten, men den giver det smukkeste highlight med aner af lyslilla og pink. Jeg elsker en farvet highlighter; det kan virkelig gøre noget ekstra for ens look! Se fx. også her, hvordan jeg bruger en blålilla highlighter til et look inspireret af ABH’s Moonchild Glow Kit.

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia aurora

Øjne

Primer:
NYX Glitter Primer – Det er første gang jeg bruger denne øjenskyggeprimer, og jeg er virkelig positiv! Den er lidt klistret i det, fordi formålet netop er, at glimmer skal kunne sidde fast på øjenlåget uden at drysse. Jeg brugte den inden en lys, mat øjenskygge, og den fik virkelig øjenskyggen til at stå frem. Efterfølgende har jeg lagt en flydende glitter ovenpå, og det fungerede stadig rigtig god – ingen drys. Ny favorit her!

Øjenskygger:
Over hele øjenlåget: Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Single “Baby Cakes” – Den fineste, matte lyserøde. Jeg vil klart anbefale ovenstående primer eller at man påfører en hvid eyeliner el. lign. inden, så farven kan komme til sin ret.

Midt på øjenlåget: MAC Dazzleshadow Liquid “Flash and Dash” – Den smukkeste glitter. Flash and Dash er en champagnefarvet nuance med relativt grove glitterkorn. Den får virkelig øjnene til at “poppe”!

I inderste øjenkrog har jeg brugt en lys highlighter, og så har jeg børstet bronzer let henover globelinjen og yderste øjenkrog.

Eyeliner:
Kiko Milano Smart Colour Eye Pencil “13 Pearly Spring Green” – Jeg kan godt lide at betjene en almindelig eyeliner – det er nemmere at rette til. Der findes dog et rigtig godt udvalg af både flydende eyeliner af kohl til gode priser derude. Kiko er jeg fan af, men Sephora gør det også rigtig godt med deres egen linje. Denne shimmery, grønne nuance synes jeg virkelig kan noget.

Mascara
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D – Endnu en fantastisk mascara fra Clarins! Den har hele pakken.

Bryn

Udfyldning af bryn
Her har jeg prøvet noget nyt. Jeg har nemlig først børstet brynene igennem med Body Shop’s Amazonian Saviour (det kunne også have været vaseline) og efterfølgende brugt en øjenbrynsskygge med meget let hånd for at fylde ud. Har har jeg brugt Anastasia Beverly Hills Brow Powder i “Medium Brown”. Til sidst har jeg børstet dem igennem med en gennemsigtig bryngel, og her er favoritten Kenny Anker – den holder ekstremt godt på brynene uden at føles stiv eller klæbrig.

Highlighter
Her har jeg brugt Benefit’s High Brows, som løfter brynet helt perfekt på en fin, naturlig måde uden shimmer.

Jeg kunne rigtig godt lide det naturlige, lidt “bushy” udtryk, man opnår med denne metode. En anden gang ville jeg dog nok bruge noget mere fast i begyndelsen, som fx. Soap Brows, der er steget meget i graderne på det sidste.

Læber

Læbestift
Make Up For Ever Artist Rouge Lipstick “Rose Poupée” – En meget barbie-pink læbestift, som jeg kun har duppet let på læberne for at få et mere naturligt udtryk.

Lipgloss
En lys, lyserød gloss uden shimmer. Jeg har brugt en lyserød lipgloss fra Revlon, som jeg ikke rigtigt kan finde online.

Til sidst har jeg tilføjet lidt lys highlighter på amorbuen for at løfte læberne lidt.

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia aurora

makeup look, makeup tutorial, forårsmakeup, spring makeup look, spring makeup, summer makeup, green eyeliner, pink lips, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen


That’s the finished look! Selv om her er meget tekst (jeg kan ikke begrænse mig), så var det faktisk et virkelig simpelt look at lave. Jeg kommer helt sikkert til at lave det meget, også i andre variationer, i løbet af forårs- og sommermånederne. Hvad med dig?

Der går lang tid imellem, at jeg får lagt makeuplooks op. Det synes jeg er skidt, for det er noget af det, jeg selv finder mest inspirerende! Jeg håber også, at I nyder denne slags indlæg ❤️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC haul