Farv dine øjenbryn derhjemme: Mine bedste tips til produkter og fremgangsmåde

Favoritter i oktober

Er jeg den eneste, der føler, at dagene er fløjet afsted i 2020? På en måde er det jo meget rart sådan som verden står til lige nu, men altså … shit! Hvordan kan det være næsten 2 måneder siden, at jeg skrev mit sidste indlæg? Jeg prøver virkelig at blive bedre til at udgive indlæg mere hyppigt, men på det seneste har den stået på flytning og en masse praktisk, mens jeg også har et 9-17 job at passe. Billederne her tog jeg for et par uger siden, så jeg kunne lave nogle oktober favoritter – dem får I så den 10. november! Jeg håber virkelig stadig, at I har lyst til at læse med på trods af at der er lidt længere imellem indlæggene ♥️

Favoritter i oktober

Oktober har været en god måned! Jeg har prøvet mange nye produkter, og mange gode produkter. Jeg fik shoppet lidt efter min fødselsdag d. 7. oktober, og heldigvis nogle rigtig gode køb. Let’s get to it!

Maybelline City Bronzer, clinique id hydrating jelly, refectocil, True Match Eye Cream in a Concealer, carven eau de toilette, matas luksus body lotion, make up for ever ultra hd perfector, loreal paris melon dollar baby blush, anmeldelse, review, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty shopping, makeup

Maybelline City Bronzer

90 kr.
Jeg fik anbefalet denne af min veninde Simone Malou, og jeg forstår godt begejstringen! Til kun 90 kroner, og endda tit på tilbud (fx via linket her), er det her en virkelig god bronzer. Den er perfekt pigmenteret og farven (jeg har 200 Medium Cool) er lige i øjet. Jeg kommer til at anbefale den her til mange som en god budgetvenlig bronzer. Det eneste, jeg ikke kan lide, er indpakningen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sætter pris på luksuriøs indpakning, og dét får man sjældent med for under 100 kroner. Men det lever jeg med, så længe indholdet er lækkert!

L’Oréal Paris Perfect Match Eye-Cream In a Concealer

100 kr.
Jeg tror faktisk, at jeg først stødte på denne i Matas-avisen, som jeg ellers aldrig læser. Jeg vidste med det samme, at den ville være noget for mig med sine fugtgivende egenskaber, og så gik jeg ned og købte den. Jeg har endda købt en ekstra, før jeg løb tør, og det siger meget!

Denne concealer kombinerer dækning med pleje, hvilket er helt perfekt til mit tørre øjenområde, så jeg kan være sikker på, at min makeup ikke “krakelerer”. Selv om dækningen er relativt let, giver den virkelig et flot “løft”, samtidig med, at de fugtgivende egenskaber (bl.a. hyauronsyre) gør, at huden ser ekstra dewy ud. VARM anbefaling herfra!

Carven L’Eau de Toilette 

355 kr. for 30 ml
Det er sjældent, at jeg selv går ud og køber en parfume, fordi jeg har fået så mange i gave i tidens løb. Jeg købte dog hele to dufte i oktober, som jeg har savnet i min samling. Den ene var Boss The Scent, som jeg tidligere har haft, og den anden var denne smukke flakon. Carven L’Eau de Toilette har jeg i forvejen som en lille rollerball ting, og jeg er helt vild med duften. Den er floral på sådan en meget frisk, opløftende måde. Jeg er SÅ glad for, at jeg købte den, og heldigvis er den jo faktisk heller ikke specielt dyr. Jeg er også helt forelsket i selve flakonen, den er simpelthen så fin. Jeg synes virkelig, man skal prøve at hoppe i Matas eller Magasin og snuse til den, for den er så skøn og alsidig.

Refectocil øjenbrynsfarve

Efter jeg skiftede til Refectocil, kommer jeg ikke til at bruge andet til at farve mine bryn – det er helt sikkert! Du kan læse meget mere om min rutine med Refectocil her, hvor jeg har lavet en lille guide. Produkterne holder betydeligt længere end de kits, man ellers kan købe rundt omkring, og dertil kan de ofte fås med rigtig god rabat hos Nicehair. Lige nu er der fx. over 50% rabat på de fleste Refectocil produkter derinde.

Clinique iD Dramatically Different Hydrating Jelly ** + Active Cartridge Concentrate

375 kr. samlet
Min kærlighed for Clinique er blomstret igen, efter jeg har fået tilsendt en del produkter fra dem. Nu har jeg de sidste måneder brugt denne Hydrating Jelly med det blå koncentrat, som modhjælper ujævn hudtone og tydelige porer. Jeg kan sindssygt godt lide produktet, og det giver mig den der instant følelse af, at min hud bliver mættet. Jeg bruger denne før min creme, da min hud er til den tørre side. Hvis man har fedtet hud tror jeg faktisk også, at den vil gøre sig rigtig godt alene. Derudover er den genial som primer! Hvis ikke du er bekendt med Clinique iD konceptet, kan du læse mere om det her.

Matas Luksus Bodylotion

40 kr. for 400 ml
Jeg er storforbruger af bodylotion og køber gerne de mere luksuriøse udgaver som fx. Biotherm. Det var jeg ved at gøre igen sidst jeg manglede, men så var det jeg tænkte: huden på kroppen er langt mere tolerant end ansigtet, og behovene for en bodylotion er meget mere simple. Den skal bare give mig fugt. Det burde en bodylotion fra Matas, som koster en brøkdel af prisen, også kunne gøre. Så jeg endte med at slippe 40 kroner i stedet for de 150-200 kroner, jeg normalt lægger for en bodylotion. Dét er jeg rigtig glad for jeg gjorde! Matas’ Luksus Bodylotion gør lige, hvad jeg har brug for. Den giver rigtig god fugt til min krop, hvor huden ellers tit føles tør og stram. Jeg kan virkelig godt lide både effekt, konsistens og den milde duft. Jeg kommer helt sikkert til at købe den igen, så der bliver nok sparet en del på bodylotion-budgettet fremover!

Make Up For Ever Ultra HD Perfector **

Nedsat fra 310 til 155 kr.
Jeg har haft den her foundation alt for længe, men jeg er først lige begyndt at blive rigtigt glad for den. Det er i mine øjne den perfekte “hverdagsfoundation”, som giver let dækning og udjævner virkelig flot med en god glød. Hvis du også er til et mere naturligt look, så er den her helt sikkert noget for dig. Det kunne faktisk godt se ud til, at den er ved at udgå, for der er massive rabatter at finde på den inde hos Sephora – så der er vist ikke et bedre tidspunkt at slå til på!

L’Oréal Paris Melon Dollar Baby blush **

119 kr.
Denne blush er så fin. Igen er vi ude i en emballage, jeg ikke er særligt vild med, men indholdet er søreme godt. Hvis man ikke har noget imod melon-duften, så har man her en virkelig god blush, der giver det helt perfekte, friske look. Selv om mange måske vil synes at farven passer bedre til forår og sommer, så vil jeg bruge den hele året. I virkeligheden er denne grå årstid vel egentlig det perfekte tidspunkt for en blush, der virkelig kan friske ansigtet op? Det er i hvert fald min holdning.


Det var mine oktober-favoritter! Jeg glæder mig til at vende tilbage med en omgang november-favoritter, og forhåbentligt får jeg også lidt mere tid til flere indlæg her i november måned.

Hvad har været dine favoritprodukter i oktober?

** Reklame/modtaget i gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farv dine øjenbryn derhjemme: Mine bedste tips til produkter og fremgangsmåde