På min ønskeliste ...

Favoritter i april

Jeg er begyndt at være tilbage på arbejdet et par dage om ugen, så jeg kommer lidt mere ud nu. Det er dejligt, synes jeg – at have en reel grund til at gøre sig klar om morgenen!

Den seneste måneds tid er der nogle produkter, der virkelig har vundet sig ind hos mig. Samtidig har jeg prøvet nogle nye produkter, som jeg er rigtig positiv over.

Skønhedsfavoritter i april

Jeg har udvalgt seks produkter, som jeg har brugt aktivt og været rigtig glad for i april måned. Læs lidt mere om dem nedenfor.

& Other Stories håndsæbe ‘Riviera Postcard’

Jeg har i mange år været rigtig glad for & Other Stories’ kropsprodukter. Jeg elsker især deres body scrubs, men også deres håndsæber og shower gel er jeg stor fan af. De er skønne at bruge, og priserne er SÅ i orden! Man skal til gengæld ikke være parfumeforskrækket for at bruge deres produkter.

Paula’s Choice Skin Restoring Moisturiser SPF 50 **

Jeg fik for nyligt tilsendt lidt forskelligt til test fra Paula’s Choice, som er et brand, jeg længe gerne har villet have fingrene i. Indtil videre lever Paula’s Choice op til forventningerne, og jeg er især glad for denne dagcreme, som med faktor 50 også fungerer som min daglige solcreme. Den fugter min hud rigtig fint uden at fedte, og så er jeg også sikker på aldrig at glemme solbeskyttelse!

Lavera Crème Soft – Soft Moisturising Cream **

Lavera er sådan et mærke, som jeg føler, jeg kan regne med. Det er også tilfældet for denne skønne creme til kroppen, der har den helt perfekte konsistens! Soft Moisturising Cream er i virkeligheden mere som en lotion på krukke. Den er nem at smøre ind og bliver ikke hvid på huden, og så har den en virkelig skøn, mild duft. Med ingredienser som jojobaolie, E-vitamin og aloe vera sørger den for masser af langvarig fugt. Prisen er også helt i orden – de 70 kroner, som en krukke på 150 ml koster, er godt givet ud.

beauty favorites, skønhedsfavorritter, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blogger, & other stories hand soap, & other stories riviera postcard, nude by nature, nude by nature loose powder foundation, mineral foundation, mineralpudder, lavera soft body cream, lavera creme soft, lavera body cream, le mini macaron, le mini macaron lilac blossom, gel neglelak, paulas choice, paulas choice skin restoring moisturizer, spf 50, solcreme, faktor 50, becca sunlit bronzer, becca sunlit bronzer bronzed bondi

Becca Sunlit Bronzer ‘Bronzed Bondi’

Det er faktisk lidt tid siden, jeg købte mig denne Becca bronzer. Det er bare først nu, at jeg virkelig har fået taget den ordentligt i brug og opdaget, hvor skøn den er. Jeg elsker, at den ikke er for orange, og der er kun meget lidt shimmer i, som man nærmest ikke kan fornemme på huden. Pigmenteringen er perfekt, og den giver mig det fineste, solkyssede look. Kæmpe fan!

Le Mini Macaron Gel Polish ‘Lilac Blossom’ **

Den store mængde tid, jeg bruger hjemme, har givet anledning til at lege lidt med Le Mini Macaron igen. Det er ikke fordi, Le Mini Macaron har en overvældende holdbarhed, især ikke på mine svage negle – men de holder bestemt bedre end en almindelig neglelak. Og så elsker jeg bare, at de er tørre med det samme – så undgår jeg at ødelægge det, haha. Jeg er vild med denne lyslilla farve, som er den helt perfekte forårsfarve i mine øjne. Den klæder mine hænder SÅ pænt.

Nude By Nature Loose Powder Foundation **

Mineralfoundation har jeg længe haft et ambivalent forhold til, og jeg har altid foretrukket en flydende foundation over mineralpudder. Men der er sket eller andet! For det første føler jeg, at det ligger pænere på min hud nu, men så er jeg altså også bare blevet virkelig glad for den lette dækning, som en mineralfoundation giver. Det er min egen hud, man kan se, bare mere jævn og mindre shiny. Dét kan jeg rigtig godt lide. Jeg har prøvet mineralfoundation fra BareMinerals og Nude by Nature, og jeg kan varmt anbefale begge to. Dog får man lidt mere produkt for pengene med Nude by Nature, der samtidig også doserer bedre (og er pænere at se på).

Et godt fif til påføring er, at man lige banker enden af sin børste et par gange i bordet, når man har fået pudder på den. På den måde sidder alt produktet ikke på de yderste børstehår og fordeles mere jævnt og naturligt.

** reklame // modtaget til test

Har I prøvet nogle af mine favoritter – eller måske fået lyst til at give jer i kast med nogle af produkterne?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På min ønskeliste ...