May faves

Faaborg Pharma – ultimativ pleje til din hud

Faaborg Pharma

Reklame for Faaborg Pharma 

Måske har du hørt om Faaborg Pharmas Ultimate serie før? Hvis ikke, er det nok på høje tid, at du stifter bekendtskab med deres produkter. Jeg har tidligere skrevet om deres produkter til kroppen, som jeg har brugt (op) med stor begejstring, men Ultimate produkterne til ansigtet fortjener altså også en applaus. Især nu, hvor de har udvidet serien med tre nye produkter!

Ultimate serien er kort og godt en effektiv serie til dig, der vil passe på din hud. Det er danskproduceret, giver masser af næring, og der er no bullshit – ingen parfume, farvestoffer eller parabener – bare rene, gode produkter.

Hovedingredienser i Ultimate

Vitamin B3

Vitamin B3 (niacinamid) virker anti-inflammatorisk, og med dens indhold på 5% udjævnes mørke pigmentforskelle. Hudens barrierefunktion og elasticitet forbedres og giver huden en frisk og klar udstråling. Selv kender jeg niacinamid fra Pudderdåserne, som taler rigtig varmt om ingrediensen – og alt, hvad Katja og Helene siger, lytter jeg til! They know.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er både fugtgivende og fugtbindende, hvilket giver huden et fast udseende og reducerer fine linjer. Hudens evne til at producere hyaluronsyre falder i takt med alderen, hvor hyaluronsyre genopretter den naturlige fugtbalance. Jeg har kun gode erfaring med denne ingrediens, som er god til at sørge for masser af fugt uden at fedte huden.

Syricalm

Syricalm virker beroligende, beskyttende og mindsker rødme og irritation.

Salicylsyre

Salicylsyre løsner effektivt døde hudceller på hudens overflade og baner vejen for nye, underliggende celler. Cellefornyelsen stimuleres og huden forberedes til at modtage fugtpleje. Salicylsyre bruges især i produkter, der bekæmper urenheder, hvorfor jeg er rigtig glad for, at Faaborg Pharma gør brug af denne ingrediens i Ultimate produkterne.

Faaborg Pharma

Ultimate produkterne

Micellar Water (ny)

Det er efterhånden en kæmpe fejltagelse, hvis et hudplejebrand ikke tilbyder micellar water, amirite? Derfor skal Faaborg Pharma selvfølgelig også med på bølgen, og jeg er all for it! Den renser huden og fjerner snavs og makeup, og derudover indeholder den mandelolie, som gør, at den er mere fugtgivende end mange af sine konkurrenter. Det kan vi godt lide!

Cleansing Mousse

Ultimate Cleansing Mousse er en blid, skummende rens til ansigtet. Den ikke-irriterende formel fjerner nænsomt og effektivt snavs, makeup og urenheder. På toppen sidder en silikonebørste, som stimulerer huden og giver lidt mere liv. En rigtig god all-round rensemousse til alle hudtyper!

Skintonic

Ultimate Skin Tonic indeholder salicylsyre, som eksfolierer og opfrisker huden. Min hud føles frisk og på ingen måde stram – klar og parat til at følge op med en god creme. Det er det, jeg godt kan lide ved skintonics – det er som om, det ekstra step lige sørger for at preppe huden, og her er det i min optik en stor fordel med en med eksfolierende effekt.

Face Serum (ny)

Ultimate Face Serum mindsker pigmentforandringer, reducerer fine linjer, udjævner og blødgør. Foruden de aktive ingredienser, vi allerede har gennemgået, indeholder Face Serum argireline, som er målrettet rynker og fine linjer, og avocado-, mandel- og sojaolie. Olierne virker beskyttende, fugtgivende og blødgørende, og så indeholder de antioxidanter. Huden bliver gennemfugtet, mens elasticiteten forstærkes.

Eye Serum (ny)

Ultimate Eye Serum er beregnet til de sarte omgivelser omkring vores øjne, hvor den reducerer hævelse og udglatter fine linjer. Samtidig fugter den selvfølgelig rigtig fint, ligesom alle de andre produkter i serien. Huden bliver glattere, og mørke rander reduceres.

Face Cream

Ultimate Face Cream kommer i tre forskellige udgaver: Day – med eller uden SPF 20 – og Night.

Dagcremen genopretter og fastholder fugtbalancen, så huden bliver mere glat og smidig. Niaciamid og hyaluronsyre danner en effektiv, beskyttende barriere mod fugttab og styrker hudens elasticitet. Cremen forebygger og reducerer fine linjer og udjævner pigmentforskelle, mens syricalm virker beroligende og irritationsdæmpende. Alt i alt bidrager dagcremen altså til, at huden bliver fugtmættet, hvilket betyder masser af glow!

Natcremen giver, som natcremer så ofte gør, mere intensiv pleje. Vi har her at gøre med de samme aktive ingredienser som dagcremen, men i en mere koncentreret formel, der sørger for at gennemfugte huden over natten, mens huden regenererer. Velfugtet, “plump” hud er resultatet, når man vågner om morgenen.


Min begejstring for Faaborg Pharma er stor. Jeg er vild med alt, hvad de står for. I mine øjne er Faaborg Pharma nemlig definitionen på no-bullshit-beauty. De går ikke på kompromis med ingredienserne, der alle er allergivenlige, produkterne er simple at forstå og kvaliteten i top. Det er jo egentlig alt, man kan ønske sig fra et hudplejebrand, ikke?

Faaborg Pharma forhandles på apotekerne samt online på apotekeren.dkwebapoteket.dkhelloskin.dk og med24.dk – til ganske fornuftige priser, hvis I spørger mig :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May faves