Kender du Huxley?

Empties | September 2019

empties, skønhedsblog, beauty blog, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaardchr, hudpleje, meraki, formula 10.0.6, so totally clean, avivir baobab magic balm, meraki scented candle, origins ginzing eye cream, benamor hand cream, benamor gordissimo

Jeg vil gerne begynde at fortælle jer lidt mere om de produkter, jeg har brugt op. Her kan man jo om noget sige noget om kvaliteten af dem! Så her kommer første omgang :-)

Produkter, jeg har brugt op for nyligt

Origins GinZing Refreshing Eye Cream On-the-Go

Vejl. udsalgspris 195 DKK
Mhmm, jeg har det ambivalent med den her. Jeg kan rigtig godt lide idéen om ikke at have sin øjencreme i en krukke – det er mere hygiejnisk. Men jeg vil hellere have en pumpe end en tube med en blød applikator, jeg alligevel ikke bruger, fordi jeg bruger mine fingre til at påføre øjencreme. Og så er det glatte låg bare møgirriterende at få af – især når man har glatte fingre 😂 Når alt det så er sagt, er indholdet faktisk godt. Den fugter, som den skal, og den er god til at lysne området under øjnene. Det besværlige låg er bare nok til, at jeg ikke selv ville købe den igen. Så finder man altså virkelig ud af, hvor vigtig god emballage er!

Benamôr Gordissimo Hand Cream

Vejl. udsalgspris 100 DKK
Jeg er virkelig blevet vild med protugesiske Benamôr. Deres produkter dufter helt fantastisk, og prisen er fair. Jeg kunne rigtig godt lide håndcremen. Den er lavet på sheasmør, er tyk i konsistensen og gør hænderne fint bløde. Den kunne jeg godt finde på at købe igen!

Avivir Baobab Magic Balm

Vejl. udsalgspris 135 DKK
Avivirs bud på en universalsalve synes jeg, er rigtig fint. Denne balm er især god til dem med sensitiv hud – den er ultrablid ved huden og er perfekt til tørre områder og læber.

Formula 10.0.6 So Totally Clean skintonic

Vejl. udsalgspris 100 DKK – findes flere steder online til 80 DKK
Hvis du er ude efter en god skintonic med salicylsyre, der er kendt for sin rensende og eksfolierende effekt, så er den her et rigtig godt bud. Jeg har været glad for den! Du skal bare ikke være bange for parfume …

Meraki Nordic Pine duftlys

Vejl. udsalgspris 60 DKK – findes billigere flere steder online
Jeg ville nok ikke lige præcis erhverve mig “Nordic Pine” duften igen, men jeg kunne sagtens finde på at købe flere duftlys fra Meraki. Jeg elsker det æstetiske, minimalistiske udtryk, de har. Og så er prisen virkelig skarp!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du Huxley?