Paris

December & January Faves

monthly favorites, korres body butter, makeup, shiseido, kiko blush, le jour de chanel, chanel skincare, & other stories nailpolish, nilens jord eyeliner, mac paintpot painterly, trines wardrobe face scrub, mac lipstick, mac creme cup

Så er det endnu engang blevet tid til en række favoritter fra mig af! December var lidt af en travl måned, så jeg tænkte, at I ikke ville have noget imod at december og januar blev smidt sammen til ét indlæg. De her produkter har i den grad hjulpet mig igennem de kolde vintermåneder. Jeg håber, at I kan lide det!

Korres Coconut milk bodymilk har reddet mine ben de sidste mange uger! Jeg har i lang tid været enormt glad for Korres’ kropspleje, og denne her er ingen undtagelse. Den er forholdsvis tyk af en lotion at være, men alligevel trænger den enormt hurtigt ind i huden, hvilket er et must for mig, hvis man ikke har alverdens tid efter badet! Normalt er jeg ikke så vild med kokosduft, da det godt kan være lidt kvalmende, men denne her er så mild og selv den vildeste coconut-hater vil elske den! Jeg kunne desværre godt forestille mig at denne her er ved at udgå, da den kostede 40 kr (!?) i Magasin i starten af januar, men lad os krydse fingre for, at den bliver endnu! 

Le Jour De Chanel gjorde lidt ondt i pengepungen, det må jeg altså indrømme… MEN! Min hud havde virkelig brug for lidt ekstra pleje i starten af januar, så jeg gav under for Chanel og jeg må sige, at denne her serum har hjulpet min hud helt enormt. Man kan sagtens bruge den alene, men i disse dage fugter jeg min hud som en sindssyg, så jeg påfører den lige inden min dagcreme hver morgen. Den tørrer enormt hurtigt ind, hvilket helt sikkert er et plus for mig. Når det så er sagt, så er det et enormt dyrt produkt, så når den er ved vejs ende, er jeg nok nødt til at finde mig et billigere alternativ!

Shiseido foundation stick var også et fund fra Magasins udsalg. Jeg havde aldrig prøvet makeup fra Shiseido før, så jeg var ret spændt på at se, hvad denne her kunne gøre. Produktet er intet mindre end fantastisk! Jeg påfører den direkte på huden og blender bagefter produktet ud med en foundationbørste. Den efterlader min hud med den mest naturlige finish og det bedste ved det hele er, at det ingen tid tager, win! Hvis I ikke har prøvet en foundation i stiftform kan jeg helt klart anbefale det.

Trine’s Wardrobe Face Scrub bruger jeg et par gange om ugen for at komme af med de døde hudceller på mit ansigt. I midten af december løb jeg desværre tør for min elskede Origins facescrub, så jeg måtte i gemmerne og fandt denne her fra Trine’s Wardrobe, som faktisk lever op til mine forventninger! Der er hverken parabener eller parfume i produktet hvilket jo i den grad er et plus, især når produktet ikke er i den dyre ende. Derudover indeholder produktet pulveriserede abrikoskerner, som mildt fjerner de døde hudceller.

MAC Paintpot i “Painterly” har jeg benyttet mig en del af de sidste par uger. Jeg er begyndt at eksperimentere lidt mere med smokey eyes, og her er det altså vigtigt med en god primer. Denne her fungerer til alle looks da der ingen glimmer er i, men blot bare er en lys hudfarve, hvis det giver mening! Jeg påfører den med en en concealerbørste over hele øjenlåget og op til brynbenet, det giver et meget friskt og clean look.

Kiko Soft Touch Blush i 104 normalt er jeg ikke den store blush fan og skipper det faktisk tit, da jeg er indehaver af et par ret irriterende meget røde kinder… Men denne her har fået min ellers trætte vinterhud til at lyse lidt mere op på det sidste! Farven snyder lidt på billedet, den er nemlig meget mere “støvet rosa”, end man ser på billedet. Kikos blushes er enormt pigmenterede, så man skal ikke bruge særlig meget af dem, faktisk bare lidt duppe børsten forsigtigt ned i produktet :)

MAC læbestift i “Creme Cup” er min absolut go-to læbestift. For et par år siden elskede jeg læbestifter, og var ikke bange for at iføre mig en bright red, men nu er jeg mere til de sarte afdæmpede farver, især når jeg ofte kører en smokey eye, så er et par afdæmpede læber altså bare pænest, hvis du spørger mig! Selvom vi er meget ovre i de pink nuancer med denne her, så er den også enormt fin bare at duppe ind i læberne, hvis for meget farve skræmmer en :)

& Other Stories neglelak i “Blunt Grey” har siddet på mine negle det meste af vinteren. Det er den smukkeste lysegrå med et hint af blå, så fin! Selv min kæreste har kommenteret på den og synes den er flot, haha! & Other Stories lakkerne er enormt nemme at påføre og holder rigtig længe på neglene. De har en masse fine farver, så dem burde I helt sikkert lige kigge på!

Nilens Jord Eyeliner No. 795 Brown er perfekt til mine smokey eyes! Jeg påfører denne her over øverste vippekant og blender den ud med en øjenskyggebørste. Det giver simpelthen det fineste “undone” look :)

Hvad har været jeres favoritter de sidste par måneder?

– Caro ♥

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

4 kommentarer

 • Sikke en skøn blog I har jer her, piger! :-)
  God weekend –

  Jeg har lige opstartet en ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt meget, hvis I ville tage et smut forbi den! Vi kunne følges ad, hvis det lyster?

  Knus
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, Michelle! Det varmer :)
   Sikke en fin blog du har fået dig, er vild med dit layout!
   God søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre favoritter (:
  Har selv overvejet Le Jour fra Chanel op til flere gange, men da jeg er inde i en periode med meget fedtet hud, ved jeg ikke om den vil gøre noget godt for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så tror jeg faktisk at den ville virke rigtig godt på dig :)
   Tjek eventuelt Caroline Hirons ud på Youtube, hun har en video med sine yndlings serums, der nævner hun bl.a. denne :)
   God søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris