Favoritter i april

Dagens look: Sunkissed

Nude by nature mineral foundation, nude by nature loose powder foundation, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow, nude by nature shimmering sands, nude by nature eyeshadow pigment, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow rose sand, becca sunlit bronzer bronzed bondi, nude by nature lipgloss peach nude, nude by nature lip gloss, bronzed makeup look, best bronzer, solskinspudder, house of lashes demure lite, house of lashes, loreal infallible concealer, loreal infallible more than concealer, dior highlighter palette, dior backstage glow face palette, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, tutorial, makeup anbefaling

Jeg elsker et varmt look med kobbertoner, shimmer og masser af glød. Det er faktisk ofte et look, jeg går efter, både til hverdag og fest. Forleden dag, kun for billedernes skyld, gjorde jeg lige lidt ekstra ud af det.

Det var så dejligt med den modtagelse, jeg fik på mit sidste look, så jeg vil forsøge at gøre det lidt oftere. Jeg føler også, at det gør det hele lidt mere personligt, amirite?

Nude by nature mineral foundation, nude by nature loose powder foundation, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow, nude by nature shimmering sands, nude by nature eyeshadow pigment, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow rose sand, becca sunlit bronzer bronzed bondi, nude by nature lipgloss peach nude, nude by nature lip gloss, bronzed makeup look, best bronzer, solskinspudder, house of lashes demure lite, house of lashes, loreal infallible concealer, loreal infallible more than concealer, dior highlighter palette, dior backstage glow face palette, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, tutorial, makeup anbefaling

Mineralfoundation og masser af bronzer

Dette er et look, hvor jeg skruer helt op for bronzeren, men uden at skabe for meget contour for at holde det mere naturligt. Som base, igen for at bevare et mere naturligt look, har jeg brugt Nude by Nature’s fantastiske mineralfoundation. Det har taget mig mange år (seriøst) at blive glad for mineralfoundation, og jeg kan ikke helt sætte en finger på hvorfor. Nogle gange har det ikke dækket nok, eller også har jeg følt, at det satte sig i mine porer. At jeg lige pludselig er blevet så stor fan af det er nok en kombi af, at mine præferencer har ændret sig, min hud er blevet bedre, og jeg har fundet en fandes god mineralfoundation.

Den seneste måneds tid har jeg virkelig brugt Nude by Nature’s mineralfoundation meget. Jeg elsker den måde, den doseres på, og den er nem at fordele. Derudover er den ret pæn at se på, og det kan vi jo godt lide. Som bronzer bruger jeg stort set ikke andet end Becca’s Sunlit Bronzer i “Bronzed Bondi”. Nuancen er helt perfekt – ikke for orange, og ikke for mørk. Der er lidt shimmer i, som jeg normalt holder mig fra, men lige her gør det faktisk ikke noget. Der er nok en grund til, at begge produkter er en del af mine april favoritter :o)

Faktisk har jeg brugt hele tre produkter fra Nude by Nature til dette look, og det er helt tilfældigt. Jeg kan virkelig kun anbefale deres produkter! Prisen ligger lidt midt imellem budget og luksus, og indtil videre har jeg ikke oplevet et produkt fra det australske brand, som jeg ikke kunne lide.

Nude by nature mineral foundation, nude by nature loose powder foundation, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow, nude by nature shimmering sands, nude by nature eyeshadow pigment, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow rose sand, becca sunlit bronzer bronzed bondi, nude by nature lipgloss peach nude, nude by nature lip gloss, bronzed makeup look, best bronzer, solskinspudder, house of lashes demure lite, house of lashes, loreal infallible concealer, loreal infallible more than concealer, dior highlighter palette, dior backstage glow face palette, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, tutorial, makeup anbefaling

Produkter, jeg har brugt til dette look

Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke husker hver enkelt produkt, jeg brugte her, for det er en uges tid siden, jeg kreerede looket. Her lister jeg derfor de vigtigste produkter, som jeg selvfølgelig husker :-)

Primer

Concealer

Min go-to concealer, som jeg netop har stocket op på. Jeg bruger “Biscuit” under øjnene og på evt. urenheder. “Oatmeal”, som er lidt lysere end min egen hud påfører jeg ud for yderste øjenkrog, på hagen og på midten af panden for at lysne lidt op.

Jeg bruger min concealer før min foundation, når jeg bruger mineralpudder. Jeg føler, jeg opnår den bedste finish, når flydende produkter påføres først.

Foundation

Setting powder

  • NYX Can’t Stop Won’t Stop Loose Setting Powder “Banana”

Jeg er for nyligt begyndt at “bake” min makeup. Her påfører man en relativt stor mængde pudder (jeg foretrækker at gøre det med en beauty blender) der, hvor man ønsker at fæstne sin makeup. Jeg fokuserer mest på området under øjnene, omkring næsen og panden. Efterfølgende bruger man en pudderbørste for med løs hånd at fjerne overskydende produkt. Det fungerer altså virkelig godt og er slet ikke så besværligt, som jeg først troede!

Bronzer

Jeg har også brugt min bronzer i globelinjen for at skabe lidt mere dybde.

Highlighter

“Strobe Gold”, den beige/gyldne nuance i paletten, har jeg brugt SÅ meget på det sidste. Det er virkelig en smuk highlighter! Jeg bruger den på kindben, brynben og i min inderste øjenkrog. I inderste øjenkrog bruger jeg også gerne den hvide eller blander de to.

Bryn

Jeg har netop farvet mine bryn, så jeg har stort set ikke noget på dem. Jeg fylder blot lidt ud og giver dem en mere skarp form, især ved at forlænge dem lidt ved enderne.

Øjenskygge

Jeg kan slet ikke komme mig over, hvor smuk denne rosaguld/kobber pigment er. Jeg ELSKER den! Her har jeg som sagt også brugt min bronzer i globelinjen og highlighter i inderste øjenkrog.

Vipper

Jeg har kun lige brugt mascara til at dække vipperne (som jeg har bukket inden), og så brugt mine nye vipper fra House of Lashes. Jeg skal stadig øve mig lidt på påsætning af vipper, men det går fremad!

Jeg har virkelig opdaget, at vippelimen betyder meget for, om man har succes med falske øjenvipper. Jeg foretrækker personligt den fra Noele Beauty eller Duff Lashes.

Læber


Og så lige et par billeder uden blitz, så I kan se looket i almindeligt lys:

Nude by nature mineral foundation, nude by nature loose powder foundation, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow, nude by nature shimmering sands, nude by nature eyeshadow pigment, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow rose sand, becca sunlit bronzer bronzed bondi, nude by nature lipgloss peach nude, nude by nature lip gloss, bronzed makeup look, best bronzer, solskinspudder, house of lashes demure lite, house of lashes, loreal infallible concealer, loreal infallible more than concealer, dior highlighter palette, dior backstage glow face palette, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, tutorial, makeup anbefaling

Nude by nature mineral foundation, nude by nature loose powder foundation, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow, nude by nature shimmering sands, nude by nature eyeshadow pigment, nude by nature shimmering sands loose eyeshadow rose sand, becca sunlit bronzer bronzed bondi, nude by nature lipgloss peach nude, nude by nature lip gloss, bronzed makeup look, best bronzer, solskinspudder, house of lashes demure lite, house of lashes, loreal infallible concealer, loreal infallible more than concealer, dior highlighter palette, dior backstage glow face palette, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, tutorial, makeup anbefaling


Hvad synes du om dette look?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i april