Påføring af hudplejeprodukter: Den rigtige rækkefølge

Corona-favoritter

Jeg kom for sent ud af fjerene i forhold til at få lavet en omgang marts-favoritter. Det giver dog måske også endnu mere mening med en omgang corona-favoritter i stedet, for alt har alligevel været det samme på det sidste!

corona favoritter, karantæne, skønhedsprodukter, self care, hjemmespa, ole henriksen, invignorating nights, clean fresh linen, origins, drink up, fugtmaske, it cosmetics, bye bye pores, pudder, bedste pudder, nyx cosmetics, bare with me, let dækning, weleda, skin food

Personligt har jeg arbejdet hjemmefra under hele karantæne-perioden. Vi starter så småt op igen i næste uge med få mennesker ad gangen på kontoret. Det glæder jeg mig nu til! Jeg priser mig lykkelig for at arbejde i IT-branchen, hvor påvirkningen har været mindst mulig. Jeg har bare passet mig selv – men lidt ensomt er det altså.

corona favoritter, karantæne, skønhedsprodukter, self care, hjemmespa, ole henriksen, invignorating nights, clean fresh linen, origins, drink up, fugtmaske, it cosmetics, bye bye pores, pudder, bedste pudder, nyx cosmetics, bare with me, let dækning, weleda, skin food

Mine favoritprodukter den sidste måneds tid

Her er altså en kombi af corona- og marts-favoritter. Makeup-rutinen har været minimal, og så er der nogle hudplejeprodukter, jeg har været særligt glad for i denne tid. Læs mere nedenfor.

Jeg har tilføjet vejledende udsalgspris som sædvanlig, men I vil finde produktet på tilbud på de fleste af disse links.

Nyx Bare With Me Tinted Skin Veil **

90 kroner
Kald den en BB cream eller en let dækkende foundation. Et virkelig skønt produkt til de dage, hvor makeuppen skal være let. Jeg tror faktisk, at jeg bliver ekstremt glad for den her i de kommende varme måneder. Min hud har det nemlig rigtig godt, så denne her er perfekt til bare lige at udjævne lidt. Virkelig et godt køb til prisen!

It Cosmetics Bye Bye Pores matterende pudder

220 kroner
Det her er det første produkt jeg prøver fra It Cosmetics, som virkelig har modtaget meget hype herhjemme. Jeg ser godt hvorfor! Sjælendt har jeg oplevet en pudder, der med ét både matterer og udjævner fuldstændigt. Jeg er kæmpe fan!

Weleda Skin Food **

105 kroner
Jeg har et helt særligt forhold til denne multicreme. Jeg husker stadig den vinter for mange år siden, hvor mine kinder var røde og knastørre og end ikke Locobase hjalp – men dét gjorde Skin Food! I denne tid, hvor håndvask har været meget hyppig, har mine hænder været meget tørre, og der er ikke meget, der hjælper. Hey, jeg har sgu da en Skin Food i skuffen, tænkte jeg så, og vupti – farvel til tørre hænder herfra. Den “nye” indpakning gør den kun til en større fornøjelse at bruge.

Ole Henriksen Transform Invigorating Night Transformation Gel

385 kroner
Et meget langt navn til et meget lækkert produkt. Jeg bruger denne hver aften inden min ansigtscreme, og jeg kan altså godt fornemme forskellen. Her får du en AHA-baseret serum (frugtsyre), som udglatter og giver god glød. Dén vil jeg gerne stå inde for!

P.S.: Husk solcremen, når du har produkter som dette i din hudplejerutine!

Origins Drink Up Intensive **

180 kroner
Min all time favorit-fugtmaske. Jeg elsker en fugtmaske, som skal virke over natten, og min hud elsker Drink Up Intensive. Især til sådan en fin pris tror jeg altså ikke, at jeg nogensinde kommer til at lede efter andre fugtmasker. Og det er altså lidt af et statement fra en som mig, der elsker at eksperimentere og prøve nye ting, skulle jeg hilse og sige!

Clean Fresh Linens EdP **

600 kroner
Hvor nogle af Cleans’ parfumer er lidt for “sæbede” til min smag, rammer den her altså bare plet. Den har den skønneste, friske og let citrusagtige duft, som er helt perfekt til hverdag. Den har jeg virkelig været glad for på det sidste!


Jeg er nysgerrig – hvad har dine favoritter været den seneste tid?

 

** Reklame // modtaget til test

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påføring af hudplejeprodukter: Den rigtige rækkefølge