Lebon

Calvin Klein Eternity Air

Calvin Klein Eternity Air, calvin klein, edp, edt, eternity air, calvin klein eternity, calvin klein parfume, calvin klein perfume, frisk duft, frisk parfume, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Calvin Klein beskriver den som opmuntrende, opløftende, dynamisk og spændende – og sjældent har så få ord ramt en duft så godt! De nye Eternity Air dufte til ham og hende er så lette og friske, at jeg har svært ved at tro, der er nogen, de ikke vil falde i god jord hos.

Eternity-serien er en hyldest til kærlighed, sensualitet, intimitet og de naturlige elementers styrke og skønhed. Det er disse princippers energiske og opløftende essens, som man fanger med lanceringen af AIR – og hvis det er det, Calvin Klein er gået efter, så må jeg sige, det er lykkedes dem godt! Begge dufte har en virkelig ren friskhed til sig, men ikke den “sæbede” slags – den er lidt mere sensuel. Alt i alt er jeg virkelig begejstret for duften, som hurtigt blev en hverdagsfavorit.

Noter i Eternity Air

Hvis min egen anbefaling ikke er tilstrækkeligt, så tag et kig på noterne nedenfor og se, om det ikke lyder som noget, der falder i din smag ;-)

Duftene er på hylderne fra i dag, så kom ud og sæt næsen i dem!

Eternity Air for Women

Top: Grapefrugtolie, solbær, sky of the sky akkord*
Hjerte: Pæon, liljekonval, pæreakkord
Krop: cedertræsolie, ambergris, hudmusk

Eau de Parfum spray 100 ml koster 555 kroner.

Eternity Air for Men

Top: Mandarinolie, enebærolie, sky of the sky akkord*
Hjerte: Lavendelolie, grønt æble, violblade
Krop: Patchouliolie, mos fra havet, ambergris

Eau de Toilette spray 100 ml koster 495 kroner.


* Calvin Klein definerer “Sky of the Sky akkord” som en moderne, feminin fortolkning af en traditionel blomsterduft med en bølge af friskhed

 

Sponsoreret – Duftene er sendt i gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lebon