Look: Pink & Pearly

Bløde ben for de utålmodige

bløde ben, olie, mousse olie, olie mousse, kropspleje, tørre ben, kropsolie, kastanjeolie, castanha oil, sephora, nourishing body mousse oil, body mousse, review, blogger, blog, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, anbefaling, camilla nørgaard christensen, nyhed

Jeg har altid gået meget op i at nære huden på min krop – især fordi jeg tit har følelsen af stram og tør hud, og til tider har jeg også haft knopper, der kløede. Møgirriterende, men alle tre ting, som kan fixes med en god, nærende creme, olie eller lotion. I dag handler det om olie – eller mousse … eller mousse-olie! Interessant, ikke?

dsc03980-1

Jeg indrømmer gerne, at mange af Sephoras lanceringer ikke helt fanger mig. Derfor skal de stadig have ros, når de så laver et produkt, der virkelig får min opmærksomhed! Nourishing Mousse Body Oil skal både have cadeau for den innovative idé og en overraskende god effekt på huden.

Produktet er for dig, der gerne vil være god til at pleje din hud, men ikke har tid (ahem, tålmodighed) til at lade en god, nærende olie trænge ind. Man behøver nemlig slet ikke gå på kompromis, åbenbart!

dsc03983

Produktet fungerer, som navnet antyder, som en kropsolie, der kommer ud som en mousse. Det gør, at den er nem og hurtig at smøre ind i huden, og samtidig trænger den hurtigt ind. Den minder meget om barberskum i konsistensen i første omgang, når man sprøjter den ud på hænderne. Den lugter heldigvis ikke sådan – tværtimod har mousse-olien en utroligt lækker, mild duft, som jeg vil påstå falder i de flestes smag.

dsc03988

dsc03991

Olien trænger ind, så snart man har smurt moussen ud. Så hvis du også er ude efter smækre sommerben på et splitsekund, synes jeg, du skal holde øje med denne bandit i Sephora! Den kan erhverves for noget, der ligner en hundredemand, skulle jeg mene – men jeg skal nok lige undersøge :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look: Pink & Pearly