Bobbi Brown Full Coverage Face Brush

Bedroom project

bolig, indretningsblog, interior, interiør, interior blog, boligblog, indretning, collage, boligtrends, royaldesign, urban outfitters, pretty honest, not that kind of girl, magasin, voluspa, ellos, home, 2015

123 45678910 – 1112131415

Jeg har gang i et større projekt – dog kun oppe i mit hoved lige p.t., da budgettet ikke lige rækker til det helt store, ha ha :-) Anyways, så går jeg altså og tænker på at få lidt mere plads på mit soveværelse. Jeg har ikke mange kvadratmeter, men til gengæld er der dejligt højt til loftet, hvilket giver nogle kreative muligheder. Jeg kunne sindssygt godt tænke mig en hems, men for at være lidt mere realistisk, er en af de der dobbelt-loftsenge fra Ikea virkelig noget, som jeg synes, kunne være værd at prøve! Det skaber klart noget mere gulvplads, som jeg gerne ville benytte til at få et lidt mere stilrent og enkelt udtryk.

Ovenstående sager er højt på ønskelisten, hvis jeg skulle få gennemført mit lille projekt! Lige for tiden er jeg helt vild med nordiske og monokrome udtryk i indretningen, og det kunne disse ting klart bidrage til. Det meste har jeg fundet på Ellos – det er altså helt vildt, hvor meget lækkert de har til boligen!

4 kommentarer

 • Anne

  Spændende :) Jeg går selv og bikser med at få skabt mere plads på mit værelse.. Jeg er ude i at få lavet et tøjstativ af vandrør fra http://www.xl-byg.dk og bruge det som en form for “rumdeler”.. det er et lidt længere projekt, men håber at det bliver fedt i sidste ende ;) Held og lykke med dit soveværelses-projekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder spændende! Jeg har selv lavet mit tøjstativ af galvaniserede rør fra Silvan. Det holder bare! Held og lykke til dig også ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle lækre ting du har fundet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush