Maria Nila Dry Shampoo

Avène hudpleje til uren hud

bjhbj320

I november var Camilla og jeg til et super hyggeligt arrangement med Avène inde i byen. Til arrangmentet fik vi en masse baggrundsviden om selve mærket som var enormt lærerigt og informativt. Personligt har jeg altid elsket Avène og de andre apoteksmærker (kæmpe hudplejenørd her).

På daværende tidspunkt havde jeg desværre en del urenheder, hvor de kom fra, er jeg ikke helt sikker på. Jeg har aldrig rigtigt døjet med mange bumser på én gang, så jeg var faktisk lidt desperat for at få dem væk. En rigtig sød specialist fra Avène hjalp mig med at finde nogle produkter som sammen ville kunne hjælpe mig af med mine urenheder. Nedenfor vil jeg snakke lidt om hvert enkelte produkter og hvad de gjorde for mig. Jeg håber, at I kan lide det :)

avene clearance, avene hudpleje, avene skincare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Avène Cleanance Soapless Gel Cleanser

Denne her rensegel har jeg brugt op til flere gange i mine unge teenageår og kan varmt anbefale den. Denne rensegel er sæbefri (vigtigt) som skånsomt men effektivt fjerner snavs fra ansigtet. Produktet er velegnet til uren og fedtet hud, og nu hvor jeg ikke har specielt fedtet hud længere, kan jeg godt mærke, at den er en anelse for udtørrende til mig. Hvis du døjer med en fedtet hud, så er denne her altså din ven:)

Avène Thermal Spring Water

Denne her kildevandsspray er jo lidt af en klassisker! Næsten alle har eller har haft denne her stående på badeværelseshylden på et eller andet tidspunkt, det har jeg i hvert fald selv ;) Jeg bruger denne her spray efter at jeg har renset min hud og inden min serum. Denne her spray er perfekt til hvis man døjer med tør, sart eller irriteret hud som mangler fugt. Selv har jeg i de kolde måneder haft utrolig irriteret hud, og der har denne her været brugt flittigt. Dog skal jeg lige huske at sige, at vi til arrangementet fik af vide, at man IKKE skal ryste produktet inden man tager det i brug. Så ‘forsvinder’ produktet, og det kan vi jo ikke have. Jeg er vild med den lille rejsestørrelse som jeg fik med hjem, den er perfekt til håndtasken on-the-go :)

Avène Cleanance Expert

Til mit dagcreme-step fik jeg denne her med hjem. Denne her creme er egnet til mild og moderat uren hud med hudorme og bumser. Cremen har til formål at peele hudens overflade samtidig med at den opløser ens hudorme som resulterer i en mere ensartet hud. Produktet kan bruges både morgen og aften efter rens.

Avène Triacnial Expert 

Denne creme fungerer lidt ligesom overstående, men skal kun bruges om aftnen. Derudover formindsker den også forekomsten af ar. Man skal dog være opmærksom på ikke at komme cremen tæt ved læber eller øjenomgivelserne.

Virker produkterne? 

JA. Dog vil jeg sige, at det nok faktisk slet ikke var den rigtige serie for mig. Som beskrevet ovenover døjer jeg ikke rigtigt med bumser i min dagligdag, og min hud har det rigtig godt igen. Lige i den periode hvor min hud slog ud var jeg rigtig glad for at bruge produkterne, men nu hvor min hud er mere normal igen er produkterne desværre for udtørrende. Jeg har et par veninder som døjer med urenheder på en daglig basis og der har jeg guidet dem til denne her serie og de er helt vildt glade for produkterne. Så jeg kan helt klart anbefale dem :)

Selv kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i nogle af Avènes’ andre produkter til mere normal hud! Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis der er produkter fra mærket som I slet ikke kan undvære :)

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila Dry Shampoo