Forny håret med Davines NaturalTech

Amazonian Saviour: Plej dine tatoveringer, tørre pletter, sprukne læber og hudmærker med The Body Shops nye lancering

the body shop amazonian saviour, the body shop, amazonian saviour, body shop, blog, blogger, skønhedsblog, multi purpose balm, pleje af tatovering, tørre pletter, tørre læber, hudpleje, parfumefri, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dk

Sig farvel til din vaseline – The Body Shop er nemlig kommet på banen med et produkt, der er 1000 gange bedre!

Amazonian Saviour er en multisalve, der er lavet på kun 9 ingredienser af 100% naturlig oprindelse. Den er vegetarisk, formuleret uden silikone, farvestoffer, mineralske olier, paraffin eller parfume. Den er velegnet til følsom hud og dermatologisk testet. Med andre ord et produkt, som vi alle sammen kan bruge!

the body shop amazonian saviour, the body shop, amazonian saviour, body shop, blog, blogger, skønhedsblog, multi purpose balm, pleje af tatovering, tørre pletter, tørre læber, hudpleje, parfumefri, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dk

Følgende 9 ingredienser er brugt til denne olierige konsistens:

Babassuolie (økologisk, Community Trade, fra Maranhao, Brasilien) er rig på lipider og består primært af laurin-, myristin- og palmitinsyre. Den er meget fugtgivende og kendt for sine fornyende egenskaber og evne til at beskytte hydens barriere. Traditionelt bruges babassusolien til tør og kløende hud med en fedtmæssig ubalance (det starter ret godt, ikke?).

Andirobaolie (økologisk, fra Brasilien) er rig på lipider og består primært af olein, palmitinsyre og glycerin, som er kendt for sine blødgørende egenskaber.

Bisabolol fra candeia-træ er traditionelt brugt til at blødgøre og beskytte huden og er udvundet fra candeia-træets bark.

Solsikkekerneolie er rig på lipider og indeholder linolsyre, som er kendt for at give fugt og afbalancere huden.

Bivoks (Community Trade, fra Cameroon) er et naturligt blødgøringsmiddel. Bivoks indeholder ingredienser, som hjælper med at holde på fugten ved at smelte ind i huden.

Solsikkevoks komplimenterer bivoksens egenskaber og funktioner som et naturligt blødgøringsmiddel.

Cera bellina-voks er en afledning af bivoks, som bruges til at fremhæve de sanselige egenskaber for en skøn fornemmelse på huden.

E-vitamin bruges her som en antioxidant i formuleringen for at forhindre de dyrebare olier og voks i at oxidere og miste duft og konsistens.

Citronsyre er brugt for at justere pH-værdien samt stabilisere formuleringen.

… And that’s all! Ni skønne, naturlige ingredienser, der sammen bliver til vores nye hverdagshelt ;-)


For hver gang, der købes en Amazonian Saviour Multi-Purpose Balm, doneres der 11 kroner til at bygge biobroer, som hjælper med at beskytte truede arter samtidig med, at lokalsamfundene kan leve mere bæredygtigt. Så foruden at være kæmpe fan af selve produktet, er jeg også virkelig stor tilhænger af den indsats, der gøres for naturen – det er jo fantastisk!

Jeg har tidligere været rigtig glad for Decubals Dry Spots and Lips Balm. Dette produkt minder lidt om den, men skulle jeg vælge mellem de to, er jeg klart mest begejstret for Amazonian Saviour.

Den nye multisalve har været tilgængelig i butikkerne siden 23. maj. Den er ikke at finde på The Body Shops webshop endnu, men mon ikke den bliver det inden længe? ;-) I mellemtiden kunne jeg godt finde på at gå halvt amok i deres udsalg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forny håret med Davines NaturalTech