Fra os til jer: Få 10% på din næste behandling hos Soli Cph

Årets solpleje

Derma sol, derma, derma solcreme, derma aftersun, clarins aftersun, derma sololie, avene solpleje, avene solcreme, raunsborg, raunsborg solcreme, juhldahl face oil, juhldal solbeskyttelse, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, beauty blog, anmeldelse, solpleje, solbeskyttelse, aftersun

Jeg er rigtig glad for mine gode samarbejder rundt omkring, som sørger for, at jeg er godt beskyttet i solen. Jeg får tilsendt solpleje til test stort set hvert år, så jeg har prøvet meget efterhånden og ved, hvad jeg kan lide. Her er de produkter, jeg beskytter huden med i år. Håber, I kan lade jer inspirere!

Clarins solpleje – franske fornemmelser og gode konsistenser

Jeg har været rigtig glad for min solpleje fra Clarins, som jeg stort set fik brugt op sidste år. I år har jeg stadig lidt aftersun tilbage, og den er skøn! Man skal dog ikke være parfumeforskrækket, hvis man kaster sine penge efter Clarins’ solprodukter, som har en ret pudret “fransk” duft.

Clarins’ solpleje forhandles bl.a. i Matas og Magasin.

Derma solpleje – allergivenlig, parfumefri og vegansk

Jeg blev vildt glad, da jeg modtog Dermas solserie i år! Derma er bestemt et brand, jeg stoler på, og dansk er altid dejligt. Derma har udvidet sortimentet betydeligt, og jeg er personligt rigtig glad for deres sololie med faktor 30. Deres After Sun er ligeledes rigtig skøn og med et højt indhold af aloe vera. De har faktisk også lavet en roll-on solcreme med faktor 30, som jeg ikke fik med på billedet, men den fortjener bestemt også en klapsalve! Jeg fik en lignenede fra Lancaster et par år tilbage, og den var jeg simpelthen så glad for. Det er et virkelig godt produkt til dem, der er lidt dovne eller har det med at glemme solcremen – nem at have med og nem at smøre ind.

Alle produkterne er parfumefri og meget velegnet til sart hud. De fleste af dem er også veganske.

Dermas produkter finder du i en række supermarkeder, fx Nemlig og Meny, samt Matas.

Juhldal SunOil – sololie med høj faktor

Juhldal er også et skønt, dansk brand, der har opnået stor tillid hos forbrugerne. Jeg kan ikke fortælle om hele deres sollinje, for jeg har kun prøvet et enkelt produkt derfra – det er jeg til gengæld ret begejstret for.

Jeg er rigtig glad for at bruge olie både på krop og ansigt, og her er en sololie med faktor 50 særligt til ansigtet. Det er meget nyt, at man kan få fat i en olie med faktor 50, og en sololie til ansigtet ser man heller ikke så tit. Jeg har prøvet den, og den er skøn! Man skal selvfølgelig kunne lide olie som konsistens, men så er den altså også bare lækker. Den fedter ikke, som man ellers kunne frygte, og så giver den god pleje til huden med bl.a. jojobaolie, som jeg er rigtig glad for.

Juhldal SunOil er vegansk og forhandles bl.a. hos Helsam, hvor du sparer lidt over 50 kroner lige nu.

Avène solpleje – altid en favorit!

Jeg har i mange år været rigtig glad for Avène, der gør det rigtig godt, når det kommer til udvalg. De har en bred vifte af produkter med solbeskyttelse, så det altid er muligt at finde noget til ens hudtype og behov. De har en mild, ret klassisk “solcreme-duft”, som jeg godt kan lide.

I år er der to solplejeprodukter fra Avène, som jeg bruger. Avène Sport Fluid med faktor 50 er meget tyndtflydende, superholdbar og oliefri. Den er derfor også rigtig god til sport og en aktiv livsstil. Jeg cykler rigtig meget, og derfor kan jeg godt lide denne, der samtidig ikke får min hud til at føles indelukket. Virkelig skønt produkt og muligvis min favorit af alle produkter, jeg har nævnt i dette indlæg!

Jeg har også taget Avène B-Protect Spf 50 i brug i år. Dette er en kombineret solcreme og bb cream, som giver en let dækning. Alt i alt kan jeg godt lide produktet, men jeg har altid lige brug for et lag pudder over, da jeg ellers synes, det hele bliver lidt for shiny. Hvis du ønsker lidt dækning af din solcreme, kan den varmt anbefales!

Solpleje fra Raunsborg – et nyt eventyr

Jeg har i år fået tilsendt lidt forskellige produkter fra danske Raunsborg, som i år har begivet sig ud i solbeskyttelse. Herhjemme kan vi rigtig godt lide deres After Sun, som især Morten har haft stor glæde af, når han lige har glemt der findes solcreme. Selve produkterne med solfaktor i er jeg dog ikke fan af. De dufter virkelig skønt, men konsistensen er for tyk og hvid, så det tager tid at smøre ud og føles lidt fedtet på huden. Jeg er ellers generelt rigtig glad for Raunsborg, men lige præcis deres solbeskyttelse ville jeg nok ikke kaste mine penge efter. Måske er der andre, der vil kunne lide den lidt tykke konsistens, but it ain’t for me.

System Professional – solbeskyttelse til håret

Udover at give næring til håret, tilføjer System Professional’s Sol5 Solar Sealing Cream også et beskyttende lag, så håret er bedre beskyttet i solen.

Helt ærligt, så ved jeg ikke nok til at kunne sige, om håret reelt har behov for beskyttelse mod solens UV-stråler, men denne her har også en effekt på den skadelige virkning, der kan komme af salt og klorvand. Personligt er jeg faktisk virkelig glad for dette leave-in produkt. Det giver virkelig god pleje til mit hår uden at tynge det, og så dufter det helt fantastisk!


Det var vist alt for denne gang. Indlægget har været lang tid undervejs og kommer nok lidt sent, men jeg håber virkelig, I kan bruge min lille round-up som inspiration til jeres næste køb af solpleje. Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis I har spørgsmål til noget! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra os til jer: Få 10% på din næste behandling hos Soli Cph