Søndagens loppehøst

4 Romwe wishes

romwe, collage

jeanskimono topbralet

I forbindelse med mit lille samarbejde med Romwe, der var så søde at forære mig den fine sorte kimono, kunne de godt tænke sig, at jeg fandt nogle ønsker fra shoppen og delte her på bloggen. Det er jo ikke svært at finde noget, man godt kunne tænke sig derfra, og jeg har fundet disse fire lækre sommer-items, som jeg ville elske at lave et outfit ud af på en af de solrige dage. Jeg synes kimonoen er superfin, og dens feminine udtryk ville gå glimrende til et par rå, ripped jeans, synes jeg! I øvrigt noget jeg skal ud og have erhvervet mig snart! ;)

Hvad synes I? Er der noget, der falder i jeres smag?

4 kommentarer

 • Rikke

  Komme der told osv. på? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver afsendt fra Hong Kong, hvilket betyder, at der er risiko for at blive fanget i tolden. Det er slet ikke altid det sker. Du kan altid få afsenderen til at angive, at pakken har en værdi på $10 – det må de nemlig godt have, og så er der mindre sandsynlighed for at de bliver hapset i tolden. Hvis det nu skulle ske, så kan du altid lade pakken gå tilbage ;-)Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det hele, især den smukke Kimono :)

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiminoen er godt nok fin og super her til sommer.
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagens loppehøst