Tre favoritter lige nu

14 Day Skin Detox

14 day skin detox, skin detox tea, detox te, detox tea, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

For et par måneder siden fik jeg muligheden for at teste denne detox te og dele den med jer her på bloggen. Jeg har på det sidste haft ret sart hud og haft en del urenheder, noget jeg faktisk ikke er vant til. Så alt hvad der kunne hjælpe den tilbage til det bedre tog jeg gerne imod!

Denne her te har til formål at rense huden for urenheder. Teen lover at hjælpe med eksem/udslæt, appelsinhud, hormonelle udbrud og rynker. Teen nærer huden indefra og hjælper den med at fornye collagen og bringe elastin tilbage til huden.

Hvad er der så i teen?

Selv synes jeg, at det lød lidt for godt til at være sandt! Teen indeholder: Hvid te, brændenælde, burre, mælkebøtte, morgenfrue, hibsicus, acaibær, Cami Camu, pebermynte og vanilje. Jeg havde regnet med en kedelig, grønte-agtig smag, men faktisk er den virkelig, virkelig lækker!

Godt nok står der at man skal drikke den i fjorten dage, men jeg har læst mig til, at huden fornyer sig hvert 28. dag, så jeg drak den faktisk bare en hel måned ud :)

Virkede det? 

Det er jo så svært med de her ting, da der er så mange faktorer som spiller ind. Jeg har skiftet lidt ud i min hudpleje, drukket mere vand samt denne te. Jeg synes helt sikkert at teen har hjulpet på at få min hud til at slappe mere af, og de store, ømme urenheder har jeg faktisk slet ikke flere af. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at drikke denne her te igen, hvis min hud begynder at drille :)

Hvis I selv er interesseret i at give jeres hud en detox, så kan I finde den lige HER <3

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre favoritter lige nu