Min nye signatur duft

12 days of Benefit 💗

benefit, advent calender, makeup, bbloggers, beauty blog, blog, skønhed, skønhedsblog, gaveæske, gaver til hende, gaveide, gaveideer, til hinde, julekalender, 12 days of christmas, carola, carolablog, carola blog, dk

En af de sødeste julegaveæsker, jeg har set i år, er uden tvivl denne julekalender fra Benefit. Bag hver af de 12 låger findes en af deres bestsellers. Jeg er faktisk ikke helt sikker på, hvornår man åbner en julekalender med 12 låger, men hvis vi nu lader det ligge engang, så er det jo en helt fantastisk og gennemført julekalender! Når man åbner den, bliver der afspillet musik, præcis ligesom på de der kiksede fødselsdagskort, og udover det er designet bare det sødeste.

Indholdet skuffer bestemt heller ikke, og her skal jeg lige med det samme komme med en spoiler alert, for jeg skulle jo lige undersøge, om julekalenderen nu også var 395 kroner hver – og det synes jeg bestemt, den er! Nu tænker jeg jo også, at det ikke er noget, man køber til sig selv, men til en god veninde, mor eller søster – så et lille kig på indholdet skader vel ikke ;) Det kan I se nedenfor.

benefit, advent calender, makeup, bbloggers, beauty blog, blog, skønhed, skønhedsblog, gaveæske, gaver til hende, gaveide, gaveideer, til hinde, julekalender, 12 days of christmas, carola, carolablog, carola blog, dk

benefit, advent calender, makeup, bbloggers, beauty blog, blog, skønhed, skønhedsblog, gaveæske, gaver til hende, gaveide, gaveideer, til hinde, julekalender, 12 days of christmas, carola, carolablog, carola blog, dk

Jeg ved med sikkerhed, at jeg kommer til at bruge hvert eneste af disse lækkerier op, og de små søde størrelser er slet ikke til at stå for! Jeg er sikker på, at dette er en gave, der vil falde i god jord hos enhver kvinde.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye signatur duft