Øverst på ønskelisten: Nude Obsessions

Årets mest pyntende julekalender er fra Yves Rocher | Jul 2019 #1

Yves Rocher julekalender 2019

Der er faktisk kun lidt over en måned til 1. december – and you know what that means!

I år vil jeg prøve at have lidt mere fokus på julekalendre, gaveidéer og andet her op til jul, så I kan få en masse inspiration til både selvforkælelse og julegaver. I første omgang vil jeg fortælle om en pakkekalender, der faktisk er så fin, at man gerne vil have den fremme.

Yves Rocher julekalender

Yves Rocher julekalender er en vaskeægte gammeldags pakkekalender. Her får du 24 fine stofposer, som hver inderholder et full size produkt fra Yves Rocher. Det er sød musik i mine ører, for Gud ved jeg ikke har brug for flere rejsestørrelser!

Yves Rocher er virkelig gode til at udvælge produkterne i kalenderen, og de kender deres kundefavoritter. Jeg glæder mig personligt til at åbne en pakke fra dem hver dag op til jul.

Den er pæn!

Yves Rochers julekalender kommer med snor og klemmer, så du kan hænge de fine pakker op på en væg, hvilket ser SÅ fint ud. Jeg har dog ikke lige noget at hænge mine i, men jeg synes også, det ser vildt pænt ud at have dem i en fin kurv som her. Indretning er jo trods alt noget, jeg er ret passioneret omkring, så for mig er det et kæmpe plus, at Yves Rocher julekalenderen er så fin og æstetisk.

Yves Rocher julekalender 2019

Yves Rochers julekalender koster 699 kroner, og produkterne heri udgør en samlet værdi af 2169 kroner – så der er bestemt value for money her. Du kan købe kalenderen på deres webshop. Vær opmærksom på, at julekalenderen kun findes i begrænset antal, så man skal ikke vente for længe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øverst på ønskelisten: Nude Obsessions