What to do on a Sunday: Brush Cleaning

White Christmas

bleach blonde, blonde, white hair, blog, afbleget hår, platinblond, platin blonde, modeblog, hair

En passende titel på mange måder, men egentlig tiltænkt mit hår. Efter et halvt års tid med “rehab”, hvor jeg havde taget beslutningen om at få min naturlige hårfarve igen, er jeg nemlig alligevel hoppet på platin-vognen. For selv om det er nok så usundt, er jeg simpelthen bare kommet frem til, at det er det, der er mest mig. Mere mig, end det der vokser ud af hovedbunden ;) I går var Caros fødselsdag (STORT tillykke!), hvilket også markerede årsdagen for et frisørbesøg, som jeg gik fra med røde lokker. Jeg ville egentlig bare have en varm brun, men vi snakker Jytte Abildstrøm-rød. Ikke et eneste billede har jeg fra den periode, og det var en lang kamp at vende tilbage, da jeg efterfølgende besluttede mig for, at jeg altså bare skulle være blond – og så blond som muligt. Det er utroligt, hvad noget som en hårfarve kan gøre ved ens selvtillid, puha da. Men nu er jeg altså her, og her tror jeg, at jeg bliver ved med at stå.

Sidste år fejrede jeg nytår som Flyvende Farmor, i år bliver det som mig selv, og det glæder jeg mig gevaldigt meget til! Hvad har I selv været på af hår-eventyr?

Sidst men ikke mindst, glædelig baghjul! Vi har begge været væk fra bloggen her over juletiden, men nu er vi tilbage på pinden ;)

♥ Camilla
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to do on a Sunday: Brush Cleaning