The perfect leather trousers

What to do on a Sunday: Brush Cleaning

Noget, som mange beautyelskere glemmer, er hvor ofte makeuppensler skal vaskes. Jeg har selv før i tiden været rigtig, rigtig dårlig til at huske at få dem vasket, så nu har jeg lavet en regel der hedder, at de skal vaskes hver eneste søndag. Jeg går utrolig meget op i at rense min hud og holde den så pæn og ren som muligt, og så går det altså ikke, at man skipper rensningen af sine pensler for ofte. Nedenfor vil jeg lige give jer de tips, jeg har taget med mig i forhold til at vedligeholde mine børster så godt som muligt :)

makeup pensler, makeup børster, makeup, brushes, brush cleaning, brush cleanser, clean brushes, makeup, beauty, beautyblog, bblogger, bars brush, mac brushes, beauty blender, sephora beauty blender

Jeg fik engang at vide af en makeupartist, at man skal passe lige så godt på sine makeuppensler, som man passer på sit eget hår. Det vil sige, at hvis man vil have det bedste ud af sine pensler, så vasker man dem med både shampoo og balsam bagefter. Det styrker penslerne og gør, at de holder meget længere. Det er meget forskelligt, hvad folk bruger, men jeg bruger faktisk bare en helt almindelig hårshampoo samt balsam.

Når jeg har vasket penslerne, og jeg er sikker på, at alt produkt er skyllet godt og grundigt ud, så “pakker” jeg forsigtigt det overskydende vand ud af penslerne så de har nemmere ved at tørre. Jeg ligger dem på et håndklæde og med penselhårene ud fra bordkanten, da det hjælper vandet fra rensningen med at komme ud fra penslerne og ikke siver ned i røret, hvor børstehårene er holdt sammen med lim.

Jeg er lidt af en sucker for lækre børster, især når det gælder MAC og Nars. De fleste af mine børster er lidt i den pricy ende, jeg ved det godt, men dem jeg ejer har holdt utrolig godt i mange år. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at få fat i nogle fra Real Techniques i det nye år, som jo også er langt mere budgetvenlige og har et ry for også at være på niveau med fx dem fra MAC . Er der nogle af jer der har prøvet Real Techniques børsterne? :)

Hav en dejlig søndag aften, de damer!

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect leather trousers