Eclectic

Wardrobe makeover

Det var ikke ligefrem en lille, hurtig omrykning, da jeg juledag besluttede mig for, at der skulle ske ting og sager på mit lille værelse. Jeg havde besluttet mig for at investere i en ny seng, og i og med, at der skulle gøres plads til den, måtte jeg jo også rykke rundt på møblerne. En god lejlighed til at få tømt skabe og skuffer og få sorteret godt og grundigt ud! Det blev der gjort, og det tog mig mange timer, før alt var på plads igen. Til gengæld er jeg nu veludrustet til loppemarkedsæsonen!

Mit værelse er smalt og langt, og det er en ret stor udfordring hvad angår indretning – der skal tænkes meget over tingene, og det kommer hurtigt til at se crowded ud. Men jeg fik tingene på plads og er ret tilfreds med, hvordan der nu ser ud. Den del, jeg er gladest for, må være mit tøjstativ, som nu står i hjørnet ved vinduet. Jeg har rykket den hen under en hylde, så jeg også kunne få den med til at gøre det lidt mere dekorativt, og så har jeg fået rykket rundt på tøjet. Før sorterede jeg det i farver, nu gør jeg det i type. Jeg synes faktisk også, det ser lidt federe ud, når farvepaletten bliver lidt mere blandet!

Min nye seng kommer på fredag, og så skal jeg nok få vist jer lidt mere fra mit indretningsprojekt. Indtil videre kan I nyde synet af min lille tøjstativs-makeover – det gør jeg i hvert fald ;)

Næste indlæg

Eclectic