Meraki goodies

Vores nye lejlighed

Jeg flytter snart (igen). Denne gang er det sammen med min kæreste til en lækker, nyistandsat lejlighed på Østerbro, og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg har fået lov til at stå for indretningen, så længe der ikke er noget lyserødt, og det kan jeg godt leve med, haha.


Billede: Planete Deco

Jeg er allerede så småt gået i gang med at købe lidt ind – og planlægge, hvad der skal købes. Nedenfor ser I de ting, der ligger allerhøjest på ønskelisten. Jeg går efter noget, vi kan beholde længe – noget, man ikke bliver træt af, og som alligevel er unikt. Det ser sgu lidt kedeligt ud i sådan en collage, men jeg har en klar vision for, hvordan det hele kommer til at se ud, og jeg glæder mig til at vise billeder af lejligheden, når vi har nøglerne og har fået indrettet den.

Jeg handler oftest hos Moodings, når jeg køber ind til hjemmet. Det er der, jeg har fundet loftslampen, de to hylder og avisholderen fra AYTM. Fra Ellos har jeg allerede købt det fine sofabord i marmor. Den skal have selskab af en navyblå veloursofa – helst Conrad fra Sofakompagniet, som jeg synes, har en rigtig fornuftig pris. En guld gulvlampe fra Ikea bliver det nok også til, og foruden alt muligt andet, vi skal have købt til køkkenet, stocker jeg op på mine krystalglas fra Nachtmann. De kan købes hos Royaldesign, hvor jeg tit har handlet til indretningen også.

Nedenfor har jeg samlet en masse billeder, som inspirerer mig – courtesy of Pinterest, selvfølgelig. I can gå til mit Interior board for at se mere :-)

Un canapé en velours noir dans un appartement rose - PLANETE DECO a homes world

Un canapé en velours noir dans un appartement rose - PLANETE DECO a homes world

Un canapé en velours noir dans un appartement rose - PLANETE DECO a homes world

Une chambre douillette dans une petite maison au charme de l'ancien - PLANETE DECO a homes world

AM PM printemps/été 2019 le catalogue est en ligne ! - PLANETE DECO a homes world

@ggeorgialh

Växten på hatthyllan

Et preview på efterårets mørke farver

Når man træder ind i en entre vil man gerne føle sig velkommen. Her er vi samlet…

Bloglove: @whitelivingetc read more at Scandinavian interior blog www.trendenser.se

awesome Vintergatan 12 54 kvm 2 rok Styling @scandinavianhomes Foto @kronfoto Mäkl... by http://www.danazhome-decorations.xyz/home-interiors/vintergatan-12-54-kvm-2-rok-styling-scandinavianhomes-foto-kronfoto-makl/

image4 (2)

Hvor finder du inspiration til din indretning – og hvor plejer du at købe dine ting til hjemmet henne? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meraki goodies