Wardrobe makeover

Tuesday Tunes x5 and a happy new year!

Jeg elsker, elsker, elsker gode gamle rocknumre og sværger til Guns ‘N Roses og AC/DC. Jeg elsker John Mayer, og jeg elsker også Lana Del Rey. Og jeg får nok aldrig nok af Kanye West. Min musiksmag spænder altså virkelig bredt, men når den står på fest og farver, går jeg altid fuldtsændigt i poptøs-mode!

Egentlig ville jeg bare have vist jer det nye Born to Die remix i dag, for det er jo alt alt for lækkert! Meeen, jeg tænkte, at nu når det var nytår, fik I lige lidt flere med på vejen, som jeg gerne vil ryste måsen til i aften. Der er lidt af hvert og meget mere, men det vigtigste er, at der er fest på drengen. Jeg har lige “genopdaget” Ignition Remix med R. Kelly og var helt oppe at køre over det. Det er virkelig fjollet, men den er jo så dejlig! Ha ha :) Anyway, jeg håber det kan inspirere lidt til jeres musikvalg i aften. Hvad skal I selv høre?

RIGTIG GODT NYTÅR!!! ♥

Næste indlæg

Wardrobe makeover