Har du (også) for travlt til dagens vigtigste måltid? Ikke med Body Meal!

Trystal Pressed Powder – bliv brun under din hverdagsmakeup!

vita liberata, trystal, trystal pressed powder, bronzing powder, bronzer, selvbruner, pudder, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog

Det var lidt af en hype der kom, da Vita Liberata lancerede deres første mineralpudder med selvbruner-funktion, som også vandt en Danish Beauty Award i for årets lancering i 2016. I år har de udvidet succesen og skabt Trystal Pressed. Samme koncept, men som fast pudder!

dsc04575

Som I kan se, kunne jeg ikke engang vente med at tage hul på den spændende nyhed, før jeg fik taget billeder af den, haha. Jeg har aldrig fået prøvet mineralpudder-udgaven, men da jeg havde hørt så meget godt om den og selv er stor tilhænger af fast pudder, var jeg meget begejstret for at få hænderne i denne!

Pudderen er forholdvist mørk, men selv på en (meget) lys hud som min ser den helt naturlig ud, når den kommer på. Samtidig med at give mig en lækker, sommerfrisk glød, fungerer pudderen samtidig som en selvbruner, der gradvist bruner huden, mens man har den på. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor Trystal-teknologien har vundet priser og pigehjerter, for det er jo intet mindre end genialt! Og jeg er bestemt ikke blevet mindre begejstret efter at have prøvet den selv.

dsc04578

Går du og er på udkig efter en ny pudder, der lægger sig naturligt på huden, vil jeg varmt anbefale Trystal Pressed, som oven i købet giver dig bonus i form af sin selvbruner-funktion. Den kan blive din for 275 kroner og kan fås i udvalgte saloner og Matas-butikker samt online, fx. her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du (også) for travlt til dagens vigtigste måltid? Ikke med Body Meal!