Time for a relaunch!

TRESemmé Healthy Volume – Mit efterårslook

tresemme, tresemme healthy volume, haircare, hair, hårfavoritter, beautyblog, beautyblogger, bblogger, bbloggers, caroline overgaard, skønhedsblog

TRESemmé spurgte mig for lidt tid siden, om jeg ville vise mit yndlings efterårslook med brug af deres Healthy Volume serie, og det takkede jeg selvfølgelig ja til! Mit go-to efterårs look er helt sikkert et par lækre, bløde bølger, som jeg har på ovenstående billede. Beklager, at der ikke er flere billeder, men jeg var simpelthen så tømmermændsramt efter en vanvittig julefrokost fra dagen før, så det blev bare ikke bedre, haha!

1. Først vaskede jeg mit hår med seriens shampoo og balsam, som efterlader mit hår med masser af fylde! Mit hår er lidt til den tunge side, så jeg har behov for lidt ekstra hjælp oppe på øverste etage ;)

2. Hvis du, ligesom mig, føler at dit hår bare klasker på hovedet, så er en mousse altså en god idé! Det kan godt virke lidt farmor-agtigt at smøre den i hovedbunden, men jeg kan garantere, at det gør en forskel!

3. Derefter brugte jeg et forholdsvis tykt krøllejern til at kreere de fyldige bølger. Det her er mange år gammelt, men jeg er sikker på, at man kan finde et næsten magen til i den lokale Matas!

Til jer, der har fulgt med på bloggen i længere tid, ved I også godt, at jeg altid har været ret begejstret for TRESemmés produkter, især til prisen! Så hvis du døjer med fladt, skandinavisk hår, så giv denne her serie et go!

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for a relaunch!