Love the skin you're in | Dove Nourishing Secrets

Den ultimative forkælelse til din hud og tips til, hvordan du skal bruge din ansigtsolie ♥

la mer, la mer the renewal oil, la mer facial oil, the renewal oil, luxury beauty, estee lauder, blog, blogger, anmeldelse, review, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, skønhedsblog, beauty blog

Jeg var simpelthen til det fineste lille event med La Mer i sidste uge. Her lærte jeg en hel masse om hudpleje og blev klogere på deres vision og historie. Det tror jeg, jeg vil fortælle jer mere om en anden dag – hele fortællingen om Dr. Max Hubert og hvordan hans fantastiske opdagelser gik i arv synes jeg simpelthen er så fin!

I dag handler det om The Renewal Oil. Den ultimative ansigtsolie, der pynter (mindst) lige så meget på badeværelseshylden, som den pynter i dit ansigt. Og det kan vi jo godt lide ;-)

Jeg kan godt lide at bruge ansigtsolie helt for sig selv under min dag- eller natcreme. Men den har så mange egenskaber og kan faktisk bruges på et hav af måder. Jeg finder The Renewal Oil rigtig god til at bruge sammen med andre produkter, som jeg også lærte det til vores Skin Artistry Master Class med La Mer’s Rudolphe Bories. Her er nogle af de måder, du kan bruge olien på til dagligt:

I din dagcreme: Jeg kan som sagt godt lide at bruge olie under min dagcreme, men er man lidt for “greasy” til den slags, kan man blande et par dråber sammen med sin dagcreme. Det giver et ekstra fugtboost og forbedrer din glød.

I din fugtmaske: Bland nogle dråber af ansigtsolien i din fugtmaske for en ekstra intensiv effekt. La Mer’s Intensive Revitalizing Mask er i øvrigt helt fantastisk i denne sammenhæng!

I din foundation: Har du tendens til tør hud eller er særligt begejstret for en glowy, dewy finish, er det en rigtig god idé at blande et par dråber olie i din foundation.

Som highlighter: Påfør en lille smule olie på særlige områder af ansigtet, som dine kindben, for at fremhæve og highlighte på naturligste vis.


Nu er jeg godt klar over, at La Mers produkter ligger en smule over gennemsnittet, når det kommer til pris, men hvis man er en sucker for luksus (og pæn emballage), så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til denne ansigtsolie. Jeg er SÅ glad for min og kommer sandsynligvis til at bruge den på alle ovenstående måder!

Hvordan bruger du din ansigtsolie?

2 kommentarer

  • Mia

    Hvis jeg havde råd til det, ville jeg prøve alle produkterne fra mærket! På min blog er hudplejen lidt billigere, hehe :D Men er sikker på kvaliteten er i top, når man betaler så meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, det er jo lige det! Der er bare noget lækkert og ekslusivt over sådan en samling produkter. Men jeg har nu også altid været fan af at mixe budget og luksus – det behøver ikke nødvendigvis koste det hvide ud af øjnene at få flot hud ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love the skin you're in | Dove Nourishing Secrets