Home inspo #7

On thursdays we wear pink

Carven blouse/Muubaa jacket/Rabens Saloner jeans/Shoe Biz boots

Okay, det var der vist aldrig nogen, der sagde… Men ikke desto mindre fik jeg altså lyst til at hoppe i min hot pink Carven bluse i går! Der er både glitter og kig til det, der er indenunder, så den er måske ikke helt så passende til hverdag, meeen med en jakke udover synes jeg godt lige, det kan gå ;) Og man kan da heller ikke undgå at blive glad af pink og glimmer, vel?! Dagen i går var min eneste fridag denne uge, så det skulle nydes! Derfor stod den bare på masser af afslapning inden et smut til MAC i Købmagergade, hvor Caroline og jeg fik kigget lidt på Playland-kollektionen. I dag og resten af weekenden er der masser af arbejde, så jeg får nok ikke så meget tid til bloggen. Så må I jo nyde synet af min dejlige Muubaa jakke i mellemtiden! Ha ha :)

Rigtig god weekend til jer <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home inspo #7