How to: gold glitter nails

Those black booties

I mandags ventede en meget, meget lækker pakke på mig derhjemme. Den indeholdt de fine støvletter fra Unisa, som jeg også skrev om forleden. Jeg måtte jo prøve dem med det samme og kunne konstatere, at de sad som smurt! De er på ingen måde svære at gå i og er virkelig behagelige. Og nå ja, så er de jo bare utroligt lækre at se på! Jeg regner med at hoppe i dem til nytår, og så må I snart lige se dem på. De har lige nu status som det eneste par højhælede sko i min samling, og jeg er glad for, at titlen går til sådan et par! De er virkelig alsidige, synes jeg :)

Jeg har lige opdaget, at de er røget med på Spartoos udsalg og kan klikkes hjem med 20 % nu, og jeg kan godt love jer, at de vil være alle 935 kroner værd ;)

Adlinks

Næste indlæg

How to: gold glitter nails