BlenderCleanser Solid: Det har aldrig været lettere at rense dine makeupbørster!

The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda, rituals, rituals cosmetics, blogger, blog, review, anmeldelse, massageolie, olie, kropsolie, shower foam, body scrub, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dkJeg deltog for nyligt i et event for relanceringen af The Ritual of Ayurveda. Det var det smukkest sammensatte event! Rosenblade over det hele, smukke lyserøde drinks, lækker indisk mad og masser af farverig frugt. Vigtigst af alt var selvfølgelig star of the show: De forskellige produkter, som denne Rituals-serie byder på. Dem har jeg nu prøvet, og de er langt fra skuffende!

The Ritual of Ayurveda bygger på den ayurvediske filosofi, som i grove træk går ud på at finde sin ændre harmoni ved at rense og nære krop og sjæl. Den opstod i Indien for over 5000 år siden og praktiseres stadig den dag i dag. Jeg synes, det er ret fint, at Rituals har dedikeret en serie til den smukke filosofi.

En olie til dit Dosha og lidt om Abhyanga massage

Dosha betegnes som ens unikke energimønster. En meget spirituel ting, som man kan vælge at tro på eller lade være. Lad os sige, at vi kan følge tankegangen: der findes tre forskellige dosha’er, Kapha, Vata og Pitta. De tre doshaer er hver især kendetegnet ved forskellige adfærdsmønstre og evner. Ligeledes skal disse doshaer beroliges på forskellige måder – og med forskellige dufte. Jeg udfyldte et skema, der kunne konstatere, at jeg er en Kapha. Det var meget sjovt at følge med i, også selv om jeg ikke selv er så spirituelt anlagt – for jeg kunne faktisk nikke genkendende til rigtig mange af kendetegnene.

Til Kapha findes en tørolie – ligesom der findes en særlig tørolie til Vata og Pitta. Til mig passer den oplivende olie i den fine, lyserøde flaske, som sjovt nok også er min favorit.

Dry Oil Kapha består af 100% naturlig vindruekerneolie, beriget med ingefær og kanel.
Dry Oil Vata er mere sødmefuld og lavet på 100% naturlig mandelolie tilsat basilikum.
Dry Oil Pitta består af 100% naturlig kokosolie, som er beriget med lavendel og ylang ylang.

Alle tre olier fra The Ritual of Aurveda serien er virkelig vidunderlige at bruge, og jeg er rigtig glad for, at de har en spraypumpe. Det gør olien nem at påføre og sikrer, at man ikke overdoserer. Rituals opfordrer til, at man bruger olierne til Abhyanga, en form for selv-massage, som man udfører i Ayurveda ritualet. Det kan være enormt beroligende og afslappende, hvis man virkelig lader sig selv give slip. Jeg har selv gjort det flere gange hjemme, og det er virkelig rart, især efter en lang dag, at forkæle sig selv på den måde.

Se her, hvordan du udfører Abhyanga massagen.

The Ritual of Ayurveda, rituals, rituals cosmetics, blogger, blog, review, anmeldelse, massageolie, olie, kropsolie, shower foam, body scrub, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

The Ritual of Ayurveda, rituals, rituals cosmetics, blogger, blog, review, anmeldelse, massageolie, olie, kropsolie, shower foam, body scrub, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Daglig pleje

The Ritual of Ayurveda kommer naturligvis også med en shower foam, body cream, body scrub og mere til. Jeg har fået fingrene i de to førstnævnte. Som altid med Rituals’ produkter er det en virkelig skøn oplevelse, når man bruger dem. Jeg ser mit bad og efterfølgende påføring af creme og/eller olie som lidt daglig selvforkælelse. Faktisk kan jeg godt lide at tænke, at jeg bruger ethvert øjeblik, jeg kan få, på at gøre det lækkert for mig selv. I en hverdag, hvor arbejde og transport fylder størstedelen, betyder det alverden, hvis man er i stand til selvforkælelse! <3


Du kan udforske hele Ritual of Aurveda serien – og filisofien bag – her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BlenderCleanser Solid: Det har aldrig været lettere at rense dine makeupbørster!