New years dresses

The perfect leather trousers

læderbukser, f by fransa, fransa, læderleggings, læder, leather trousers, blog, modeblog, mildh press

læderbukser, f by fransa, fransa, læderleggings, læder, leather trousers, blog, modeblog, mildh press

læderbukser, f by fransa, fransa, læderleggings, læder, leather trousers, blog, modeblog, mildh press

Jeg skal da være den første til at sige, at når jeg tænker på Fransa, så tænker jeg på min mor, der er ude at shoppe. Men det er ikke just det, jeg tænker, når jeg ser de her læderbukser, som netop er dumpet ind ad døren. Det er en lille julegave fra Mildh Press, som nemlig kommer fra Fransas undermærke, F by Fransa. Jeg har virkelig længe savnet et par læderbukser i min garderobe, og i mine øjne er de her helt perfekte! Pasformen er fantastisk, og de er bare rigtig rare at have på. Bagpå er der sort elastisk stof, som man også ser det på mange andre skindbukser, og det gør lige lidt ekstra for komforten. Både Caroline og jeg har fået et par i str. 36, og selv om vi begge havde regnet med at skulle bruge en større størrelse, passer de altså helt perfekt. De giver sig nemlig rigtig godt, når man får dem på – har virkelig kun gode ting at sige! :)

Jeg er virkelig glad for endelig at have et par læderbukser i garderoben. De skal styles med chunky striktrøjer og lange bluser – helst noget, der dækker nummi, for jeg ved ikke noget værre end et par bukser uden baglommer, hvis det vel at mærke er til syne! Min popo er i hvert fald ikke just pæn, når der ikke sidder et par baglommer på bukserne.

Rigtig god dag til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years dresses