9 pæne | down under

The no-sun tan

Jeg har altid været pænt generet af mine blege ben i sommertiden, når de skulle vises frem, for det er lidt som om, at de aldrig tager noget farve!  Så er det jo godt, at man kan snyde sig frem til et par brune stænger, og til det formål har jeg fået en ny bedste ven, og han hedder James Read! Jeg har været så heldig at modtage to produkter fra den engelske tanning-guru, og dem tænkte jeg, at jeg lige ville give et skud ud til!

James Read Liquid Tan Light, 225 kr. for 200 ml
Ja, prisen er jo ikke ligefrem den samme som Dove Summer Glow, men jeg vil altså stadig mene, at den her er alle pengene værd! Det er meningen, at man skal påføre den og skylle den af otte timer senere, men hvis jeg er på vej ud af døren, kan jeg altså godt finde på at blande den med noget bodylotion, og så har man også en ret lækker glow! Jeg har brugt den en hel del gange efterhånden og er ret så imponeret over, hvad den gør på så kort tid. Den kan godt virke lidt skræmmende at påføre og føles mest af alt som at smøre benene ind i soyasauce, men man skal nu ikke lade sig forskrække – når den bliver skyllet af igen, har man en rigtig pæn, jævn og vigtigst af alt naturlig farve! Jeg er på ingen måde ekspert og har egentlig fået ret gode erfaringer med den. Bare husk at få exfolieret inden og brug for guds skyld en tanning mitt! Den får en kæmpe anbefaling herfra :)

James Read Gradual Tan Face/light, 175 kr. for 50 ml
Denne her er ikke bare en selvbruner, men en let fugtighedscreme, der giver farve løbende. Den skal bruges to til tre gange om ugen og indeholder ugtgivende hyaluronsyre, co-enzym Q10 med anti-ageing effekt, nærende aloe vera og cellefornyende ekstrakt fra røde alger. Det lyder da ret lækkert, synes I ikke? Jeg har ikke brugt den så forfærdeligt meget, men hver gang har jeg fået et rigtig godt resultat – jeg får ikke bare en lækker glød, men også dejligt fugtet hud. Derfor skal den også have en varm anbefaling!

James Read forhandles bl.a. hos Magasin og kan findes online lige her (adlink). Hvad siger I, er det noget, I skal kaste jer ud i?

Jeg skal snart ud af døren, så jeg kan komme på arbejde. Det bliver nok en stille dag, sådan som det tisser ned! Rigtig god torsdag aften til jer, tøser <3

♥ Camilla
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 pæne | down under