25 % off Nelly Trend - last call!

The Eyeshadow that Suits Everyone: Taupe

Hvis der er en øjenskyggenuance som klæder alle, må det helt sikkert være den fine og meget omtalte nuance i beautyverdenen: taupe. En brunlig, grålig, lilla og til tider shimmery farve! Den er god i samspil med de fleste makeuplooks både til hverdag og til fest. Hvis ikke man er en øjenskyggefreak ligesom jeg selv og bare har brug for en skygge der går til alt, så burde man tage et kig nedenfor på de her lækre banditter :)

dior palette, beauty, makeup, taupe, eyeshadows, maybelline, l'oreal, creme shadows, bblogger, beautyblog, beauty review

Vi er både ude i noget i den billige og i den dyre ende, så alle beautyfans kan lege med! Personligt får jeg allermest ud af cremeøjenskyggen fra Maybelline i “On an on bronze”, som er en let, cremet og shimmery lækker taupe farve, der med det samme får ens øjne til at se mere lyse og vågne ud! Hvis man er på udkig efter en lækker, luksuriøs palette, så burde man altså lige tage et kig på denne her fra Dior med navnet “Rosy Tan”. Det er de lækreste, blødeste skygger, og den er helt sikkert værd at investere i, også fordi det jo er farver man altid kan bruge ;) Hvis budgettet ikke lige er til det, har L’oréal lavet et ret godt alternativ og det har Maybelline også med deres enkelte øjenskygge på billedet, som faktisk er lidt af en dupe til MACs populære øjenskygge “Satin Taupe” ;)

Hvilke øjenskygger er jeres yndlings?

God dag derude! :)

– Caroline

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 % off Nelly Trend - last call!