Fenty beauty

Ultimativ forkælelse fra The Body Shop

060917_1 For mig er søndag lig med spa-dag. Det er oftest den dag på ugen, hvor jeg rigtigt har tid til mig selv. Med en stresset hverdag forsøger jeg så vidt muligt at bruge weekenderne på at genoplade og slappe af. En god omgang selvforkælelse hører selvfølgelig til her, og det gælder både krop og ansigt.

Mens jeg nyder at give min hud i ansigtet en ordentlig overhaling med lækre ansigtsmasker og cremer (og evt. lidt selvbruner ;-)), har min krop rigtig godt af at blive skrubbet igennem og få en god omgang olie.

The Body Shop Spa of the World

The Body Shop har en fantastisk serie af kropsolier og bodyscrubs inspireret af forskellige dele i verden. Der er fokus på selvforkælelse, og både krop og sanser bliver næret intenst med gode og ualmindeligt velduftende ingredienser.

Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil

Det her er utvivlsomt den bedste bodyscrub, jeg nogensinde har prøvet – og det har jeg altså ikke fået penge for at sige! Foruden at have en duft, der gør mig fuldstændigt mør, så fungerer den bare helt fantastisk. Skrubbekornene af saltkrystaller er bittesmå, hvilket jeg er kæmpe fan af, når jeg skal eksfoliere. Ovenpå ligger den nærende olie, som er udvundet af cupuacunødden, som er rig på fedtsyrer og polyfenoler og er Amazonas hemmelighed bag en blød og velnæret hud med smuk glød.

Mit bedste tip til at bruge body scrub

Jeg slukker for bruseren og blander indholdet, og så går jeg ellers i gang med at skrubbe kroppen, neck to toe. Jeg gør det med lange, masserende cirkelbevægelser, så jeg virkelig kan få hele oplevelsen med. Det er BARE lækkert.

Selv om mange måske vil mene, at 250 kroner er pebret for en body scrub, så er den altså hver en krone værd, hvis du spørger mig. Og så skal man jo huske, at man også støtter en god sag, når man handler med The Body Shop, som er imod dyreforsøg og gør en masse indsatser for naturen generelt (læs mere her).

Find Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil lige her.

Thai Makrut Lime Firming Oil

Jeg elsker at smøre mig ind i en god kropsolie, og denne falder uden tvivl under den kategori. Jeg er imponeret over både egenskaber og duft, når det kommer til denne fine olie. Igen har vi at gøre med en duft, der virkelig pirrer sanserne. Den er frisk og efterlader huden ultrablød.

Mine tips til brug af kropsolie
  • Massér kropsolien ind i lange, cirkulerende bevægelser. Brug især lange bevægelser og tryk lidt til, når du kommer til arme og ben. Det føles utroligt rart at give sig selv massage på den måde – især, hvis olien samtidig har en god duft som denne, der virkelig kan bidrage til ekstra velvære
  • For at få det maksimale fugtudbytte af din olie, bør du smøre den ind, mens kroppen stadig er fugtig. Den må faktisk gerne være våd. En tommelfingerregel er senest to minutter efter, du er trådt ud af badet. Jeg har gjort det i lang tid og har virkelig mærket den forskel, det kan gøre!

Find olien til 195 kroner lige her.


Spa of The World serien fra The Body Shop har en duft til enhver smag. Disse to er klart blandt mine favoritter, men det kan altså være ret svært at vælge!

Har du prøvet noget fra serien?

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fenty beauty