New bag

The Best of Reds

red lipsticks, red lips, best red lipsticks, lipsticks, max factor, chanel, mac cosmetics, rimmel apocalips, dior beauty, beauty, beautyblog, bblogger, beauty review

Jeg elsker læbestifter og har nok flere end hvad der er normalt… På en bytur er jeg næsten altid iført en rød læbe, men hvor ville jeg dog ønske at jeg var lidt mere rebelsk på den front til hverdag, for pænt er det altså… Heldigvis er jeg lidt mere vovet her i efteråret og tænkte derfor, at jeg lige vil vise jer mine yndlings røde læbestifter!

Max Factor Colour Elixir Lipstick i “Scarlet Ghost 720” er den lækreste, mørke blommefarve, som er perfekt her til de kolde efterårsmåneder. Den er enormt pigmenteret og cremet, især når man tænker på, at produktet ligger i den billigere ende. Jeg havde den på forleden dag, hvor jeg fik utrolig mange komplimenter på den! Den kan duppes på læberne, så man får et mere naturligt look, men man kan også få en full-on bright lip med den.

Rimmel Apocalips Lip Laquer i “501 Stellar” ihh altså… Jeg er altså virkelig vild med Rimmels produkter! Hold da op, hvor har de gjort det godt de sidste par år. Især på læbefronten med de her lip laquers. Denne her farve er en panfarvet rød, som virkelig er pæn på læberne. Den holder hele aftenen, et helt sikkert hit hos mig!

DIOR Rouge Dior “844 Trafalgar” har ikke kun den smukkeste, mest luksuriøse indpakning, den har også en af de bedste formularer, jeg nogensinde har prøvet i en læbestift. Denne her har en lidt orange undertone, som jeg altid har været helt pjattet med. Det er dog mest en nuance jeg går efter om sommeren når man har en lækker glød ;)

Chanel Rouge Coco Shine “44 Sari d’eau” var den første dyre læbestift jeg nogensinde købte til mig selv, haha! Jeg var helt forelsket i formularen og hvordan den bare gled hen over læberne. Jeg er stadig meget glad for den, og tror desværre at den er udgået… Men alle Chanels Rouge Coco Shine læbestifter er utrolig lækre, især hvis man ikke er vant til at bruge læbestift, så er de her utrolig lette og et rigtig godt sted at starte.

MAC Lipstick “Ruby Woo” (matte) er min mest brugte læbestift af alle dem jeg har. Det er en klassiker inden for beautyverdenen, og hvis man er vild med MAC og en rød læbe, kender man med garanti denne her fine lille sag ;) Den giver de flotteste matte læber og har den lækreste cool toned røde nuance, som er meget flatterende på de fleste hudtoner. Win!

NARS “Grace” er en helt ny ven i min kollektion, som jeg har skrevet om her. Jeg er helt sikker på, at denne her kommer til at sidde på mine læber en hel masse, for hold da op hvor er det en af de bedste læbestifter jeg nogensinde har prøvet. Hvis man ikke har noget imod at give en lidt større sum for en lækker læbestift – så skal man helt sikkert have fingrene i denne her!

Hvilke røde læbestifter er jeres favorit?

Jeg har planer om at lave samme indlæg om mine yndlings nude, pink og fuchia læbestifter, så stay tuned! Og hav en skøn dag!

– Caroline

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

3 kommentarer

  • Elisabeth

    Jeg ville ønske jeg havde modet til rød læbestift! Men glæder mig til nyde indlægget, det kan jeg lige klare ;) Noget helt andet; det kunne være fedt hvis i lavede et indlæg, hvor i fortalte nogle tandem facts om jer selv! Og så synes jeg lige i skulle vide, at i er min ynglingsblog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New bag