FOREO Luna Mini 2

That time of the year

kontor

Her er egentlig bare en lille personlig update fra min side, der samtidig skal forklare lidt kommende fravær. Jeg sidder nemlig og skriver på min afsluttende eksamensopgave. Den 2. juni har jeg afleveret, og den 24. juni kan jeg kalde mig selv for multimediedesigner – vildt nok! Hvor klichéagtigt det end lyder, så går tiden simpelthen så hurtigt i de her år. Det kan være helt svært at følge med nogle gange, synes jeg. Jeg satser på at checke ind engang imellem de næste uger, og hvis ikke, så skal aktiviteten nok være i top, når jeg har fået sommerferie!

Hav det dejligt så længe, og held og lykke til jer andre, der har eksamener at kæmpe med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREO Luna Mini 2