Spar 20% på hele Magasins beautyafdeling i morgen!

Test af Goodiebox – Del 6

goodiebox, goodiebox danmark, bblogger, bbloggers, beauty blog, beautyblogger, caroline overgaard, skønhedsblogger, makeupblog, goodiebox review

Så er det igen tid til en ny Goodiebox, og denne måneds indhold er lige mig :) Der er lidt hudpleje og lidt makeup, lige som jeg godt kan lide det! Denne måned har Goodiebox nemlig fokus på at forberede huden på de koldere vintermåneder, men samtidig beholde den lækre sommerglød året rundt med fokus på en lækker, glowy hud.

goodiebox_02

HUMAN + KIND Wash-Off Facial Cleanser, vejl. udsalgspris 59 kr
Jeg har hørt utrolig mange gode ting om dette mærke, men ikke prøvet noget derfra endnu! HUMAN + KIND er baseret på 99 % naturlige ingredienser som f.eks. aloe vera og hybenolie. Denne her cleanser dufter sindssygt godt og har en lækker, mælket konsistens. Jeg har endnu ikke prøvet den, da jeg lige pt. prøver at holde mig til de samme produkter i lidt længere tid ad gangen, men jeg glæder mig til at teste den!

MANNA KADAR Radiance Bronzer & Highlighter Duo, vejl. udsalgspris 139,95 kr
Det er første gang at det amerikanske brand Manna Kadar præsenteres i Danmark. Til at starte med troede jeg, at dette produkt udelukkende var en øjenskygge, men det kan også bruges til bronzer og hightligher. Personligt ville jeg ikke selv bruge et produkt med så meget shimmer i som bronzer, men jeg har prøvet den som øjenskygger, og der fungerer skyggerne rigtig fint. Især blendet sammen, det ser utrolig fint ud!

NAOBAY Oxygenating Cream Moisturizer, vejl. udsalgspris 209 kr (full size)
Jeg har prøvet en håndcreme fra dette mærke før, som jeg virkelig elskede! Så jeg har altså høje forventninger til det her produkt. Det er en fugtighedscreme med bl.a. avocado og olivenolie, som har til formål at fugte og styrke hudens elasticitet. Den kan bruges på alle hudtyper, men er særligt effektiv på de tørre områder.

LORD & BERRY Line/Shade, vejl. udsalgspris 119 kr
En sort eyeliner kan man altid bruge, og denne her lille størrelse er perfekt til håndtasken, når man er på farten. Lineren er cremet, nem at blende og er derudover vandfast! Perfekt til de regnfulde efterårsdage, som vi så småt er ved at gå i møde.

VITA LIBERATA Fabulous Self Tanning Tinted Lotion, vejl. udsalgspris 219 kr
Vita Liberata har uden tvivl nogle af de bedste tanningprodukter på markedet, så jeg glæder mig helt vildt til at teste denne her. Vita Liberata lover, at cremen er nem at påføre (med en påføringshandske), at den er drøj i brug, og at den trænger hurtigt ind i huden, så man skal ikke vente utålmodigt med at tage tøj på igen ;) Derudover indeholder den økologiske ingredienser. Et plus i min bog er, at produktet heller ikke indeholder parfume eller alkohol. Det kan vi jo godt lide!

HUMAN + KIND Deep Cleansing Cloth, vejl. udsalgspris 49,95 kr
Jeg bruger en vaskeklud hver morgen og aften for at rense mit ansigt, så jeg var glædeligt overrasket, da jeg så, at man fik sådan en med i denne måneds Goodiebox! Denne her er miljøvenlig og har en 2-i-1 rensefunktion, som skånsomt fjerner makeup samtidig med, at den eksolierer huden.

Jeg er helt sikkert tilfreds med denne måneds Goodiebox da den indeholder lidt af hvert. Som jeg har skrevet i mange af de andre indlæg, så er jeg vild med, at ægte skønhedsnørder som jeg selv får mulighed for at prøve en masse forskellige skønhedsmærker af, som man måske ikke ville kigge efter (eller overhovedet finde) i den lokale Matas. Hvis du også er blevet hooked på Goodiebox kan du tilmelde dig lige HER :)

– Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på hele Magasins beautyafdeling i morgen!