GOODIEBOXPRISEN 2017 - DEL 11

Tanning kærlighed med Vita Liberata

vita liberata, vita liberate tanning products, vita liberata selvbruner, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, makeupblog, caroline overgaard

Jeg må indrømme, at jeg har tendens til at være lidt dovent anlagt når det gælder selvbruner. Jeg synes tit at det er lidt for besværligt og tidskrævende, derfor tit et step i min skønhedsrutine som jeg springer over. Da jeg så blev introduceret til overstående produkter, var situationen lidt en anden! Læs endelig med hvis du også er den dovne selvbruner-type! ;)

VITA LIBERATA SELF TANNING GRADUAL LOTION

Det er lige præcis her at min dovenskab bliver lidt forelsket i det her produkt, haha! Her skal du altså ikke stå med en selvbrunerhandske, helt nybarberede ben eller noget (selvom det dog giver det pæneste resultat…), man skal faktisk bare smøre denne på som en ganske almindelig bodylotion. Gradual Lotion opbygger farven op gradvist og udvikler sig henover 4-8 timer cirka.

Jeg har tidligere brugt Doves version, som til prisen helt ærligt er mega god, men denne her fætter fra Vita Liberata er bare MEGET mere effektiv. Farven er helt perfekt, sådan oliven, gylden-agtig i tonen. Vita Liberata anbefaler at man bruger produktet hver dag eller hver anden dag indtil man har opnået den ønskede effekt. Derudover er produktet dermatologisk testet, økologisk, alkoholfri og parabenefri, alt sammen noget jeg i hvert fald værdsætter enormt meget i mine skønhedsprodukter.

Jeg er blevet svært afhængig af denne her! Go get it.

VITA LIBERATA BODY BLUR 

Det her produkt er intet mindre end genialt. Basically er det makeup til din krop og perfekt til at dække pletter og diverse urenheder der end måtte være. Derudover har den også et såkaldt “high definition”-finish, så kroppen får en fantastisk glød. Jeg har allerede brugt produktet et par gange, og jeg er SÅ imponeret! Jeg påførte faktisk produktet på mine arme med en makeupbørste, som gav et ret fint resultat. Resultatet holder op til 24 timer indtil man vasker det af. Jeg havde absolut ingen problemer med farven smittede af på mit tøj eller noget som helst, fuldstændig genialt!

Body Blur er faktisk lidt af et multifunktionelt produkt, i den forstand at du også kan bruge den i ansigtet som en makeupprimer, da den indeholder et “moisture lock” system, som holder huden fugtet i op til 72 timer. Jeg har endnu ikke prøvet at bruge den som primer, men da jeg tidligere på ugen havde fat i en lidt for lys foundation, blendede jeg lidt af det her produkt i, og min hud så SÅ fin ud! Jeg har produktet i “Latte Light”, som jeg nok må indrømme bliver for lys til mig nu hvor det bliver lidt varmere. Mon jeg skulle anskaffe mig en mørkere nuance? ;)

Ligesom bodylotionen er denne her også spækket med gode ingredienser og fri for parabener og alt det vi ikke kan lide. Helt fantastisk. Jeg kan helt klart anbefale Vita Liberatas produkter, hold nu op, hvor ved de virkelig bare hvad de laver.

Jeg sidder lige nu og savler over nogle af deres andre produkter, bl.a. deres Self Tanning Tinted Mousse (nu er jeg måske gået hen og blevet en ikke-doven-selvbruner-type), deres Super Fine Skin Polish og sidst men ikke mindst deres Marula Dry Oil Self Tanner SPF 50. Ej, jeg kunne blive ved!

Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle gode tanning-tips! Modtages med kyshånd.

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOXPRISEN 2017 - DEL 11