Boucle & new dye

Student 2013: Ønskeliste

Der er ikke meget mere end en måned til, at mit studentergilde løber af staben. Det er en dag, jeg glæder mig rigtig meget til med min familie og de bedste venner. Min ønskeliste er utroligt piget, næsten til min egen overraskelse! Ikke desto mindre er den altså proppet med makeup fra Mac, parfume og pæne smykker. Det største ønske er en Falabella Shaggy Deer crossbody taske fra Stella McCartney. Jeg har sukket efter den i meget lang tid, og nu har jeg lige opdaget, at den ser ud til at være udsolgt overalt – så måske jeg bare skulle skyde en hvid pind efter den. Skal I bruge mærker, navne eller links, så spørger I selvfølgelig bare i en kommentar ;)

Min søndag skal gå med at læse op til skriftlig tysk eksamen og måske også lidt engelsk. Håber, jeres er sjovere!

Næste indlæg

Boucle & new dye