Pre night out essentials

Større læber uden indgreb med deCURE N°LIP5 💋

de_cure, deCURE, lip5, lips, lip plumper, lip enhancer, lip volumizer, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delight

Siden januar har det været muligt at få fat i de lækre produkter fra svenske deCURE. Jeg er superspændt på brandet, som virkelig skiller sig ud fra andet, jeg har set. Til at starte med har jeg givet mig i kast med deres lip plumper, N°LIP5.

deCURE N°LIP5 – til os, der vil have større læber uden fillers

Produktet giver volumen og masser af fugt. Det fyldegivende hyaluronsyre trænger igennem læberne og øger i løbet af 10 minutter læbernes volumen markant – og kan holdes ved lige ved jævnligt brug. Produktet medvirker til en øget blodcirkulation, som giver farve til læberne uden tilsat pigment.

Om deCURE

deCURE tilbyder problemløsende plejeprodukter, der har til formål at hjælpe med at trodse de biokemiske processer, der fører til aldring af huden. Det er et mærke er til os, der kræver virkelig gode resultater her og nu. Os, som måske ikke ønsker indgreb, men gerne vil have en synlig effekt omgående.

Produkterne er godt alternativ til de såkaldte Red Carpet behandlinger, der giver et quick fix, men disse virker også langsigtet. De anvender de nyeste teknologier inden for hudpleje, og produkterne er højt koncentreret og baseret på aktiver som OXY-2 Complex, Hyaluronsyre, Vitamin A, C og E samt ekstrakt fra Blåbær og Tranebær samt Peptider Rooibos og Alger.

Jeg kan varmt anbefale at tage et kig på deres udvalg lige her!

deCURE forhandles hos udvalgte livsstilsbutikker og klinikker. deCURE N°LIP5 ligger til 325 kroner.

1 kommentar

  • Jeg har også prøvet den – og den giver faktisk en lille smule volume til læberne. Men vil ikke påstå at jeg får større læber, hehe :P De får bare lige et ekstra boost.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre night out essentials