Get the look: Sunkissed & Natural

Stil sukkertrangen med Vitaviva Craving Crusher

vita viva craving crusher, vitaviva, vitaviva craving crusher, craving crusher, sukkerafhængighed, stil sukketrang, sundhed, kosttilskud, vitaminpiller, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, bloggers delight

Jeg er selvdiagnosticeret MEGAafhængig af sukker – så er det sagt. Der går nok ikke en dag, hvor jeg ikke indtager sukker. Den vane vil jeg egentlig gerne af med, og det er der mange årsager til. Sukker i så store mængder er hverken god for krop, hud eller hele ens system generelt.

Men det kan være svært at komme i gang, når man skal vænne sig af med noget. For mig svarer det lidt til et rygestop. Derfor har jeg fået fingrene i et kosttilskud fra Vitaviva, som jeg håber, kan give mig et kickstart. Vitaviva Craving Crusher er det nyeste skud på stammen af gode kosttilskud i flot emballage, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med kapslerne.

vita viva craving crusher, vitaviva, vitaviva craving crusher, craving crusher, sukkerafhængighed, stil sukketrang, sundhed, kosttilskud, vitaminpiller, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, bloggers delight

Vitaviva Craving Crusher

Craving Crusher er en blanding af vitaminer, mineraler og superfoods, som øger energiniveauet i kroppen. Det skulle meget gerne betyde appetit og dæmpet sukkertrang. Endvidere indeholder kosttilskuddet en række vitaminer og mineraler, som både booster huden, immunforsvaret og arbejder med stofskiftet.

Indhold i Vitaviva Craving Crusher

 • Magnesium som bl.a. holder blodtrykket stabilt.
 • Vitamin E som er en kraftig antioxidant og vigtig for blodomløb og hudens aldringsproces. Zink er en kraftig antioxidant, der støtter immunforsvaret og beskytter cellerne imod tungmetaller. Zink er vigtig for vækst af hud, hår, negle, knogler og fremmer sårheling.
 • Krom er med til at holde blodsukkeret stabilt og hjælper med at fordøje proteiner, fedtsyrer og kulhydrater. 
 • Theobromin giver energi og virker vanddrivende.
 • Konjac Root kan fremme vægttab, nedsætte appetitten og har afførende virkning. Guarana er naturlig energi booster. Den bidrager til at undertrykke appetitten og stimulerer fedtforbrændingen.
 • Eleutherococcus Senticosus – også kaldet Siberian Ginseng, kan øge kroppens energiniveau, modvirke stress og virker styrkende på immunsystemet.
 • Ginger root har stærke anti-inflammatoriske egenskaber, kan lindre svampeangreb og tarminfektioner og har desuden en positiv virkning på allergier og fødevareintolerance.
 • Spirulina styrker immunforsvaret og øger sundheden og vitaliteten. Spirulina er en af naturens mest kraftfulde “superfoods”. Med et indhold på over 60% protein er Spirulina den mest potente og fordøjelige kilde til vegetarisk protein.
 • Damiana bliver brugt i behandlingen af hovedpine, depression, maveonde og generelle fordøjelsesproblemer såsom forstoppelse.
 • Garcinia Cambogia er en tropisk frugt som bliver brugt i forbindelse med vægttab og den nedsætter appetitten.
 • Gotu Kola bruges mod hudproblemer som akne, eksem og irriteret hud. Det aktive stof, triterpenoids, virker helende på skader i huden.
 • Lecithin har fugtgivende egenskaber for huden.

Jeg vender stærkt tilbage med et indlæg, når jeg har testet kosttilskuddet igennem. Man må jo sige, at det bliver sat på prøve her, haha! Jeg er i hvert fald superspændt på at se, om det kan afhjælpe min næsten konstante sukkertrang bare en smule.

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look: Sunkissed & Natural