Babyblød base med Miqura

Stella POP

stella mccartney, stella pop, stellapop, pop, parfume, perfume, eau de parfum, news, stella mccartney parfume, stella mccartney pop, duft, nye parfumer, gode parfumer, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, carola, carola blog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen

Jeg har tidligere skrevet om Stella McCartney’s seneste duftlancering, men nu hvor jeg har fået chancen for at få den brugt godt, syntes jeg, at den fortjente et “ordentligt” indlæg. En god anmeldelse!

POP er udviklet med tanken om at være til stede i nuet og beskrives som kæk, autentisk og frimodig. Selv om det “bare” er en duft, kan jeg sagtens følge den beskrivelse! Den handler om at være tro mod sig selv, finde sig selv og poppe i blomst. Deraf navnet ;) Derfor er det ligeledes en duft, som især er målrettet de unge generationer. I mine øjne kan POP bruges af alle, der er vilde med en frisk, feminin duft. Tuberosens blomsternoter er blevet kombineret helt til perfektion med afbalancerende sandeltræ, og herved mødes noterne ved en klar, frisk og meget feminin duft – uden at være overvældende.

Duften kommer i den fineste flakon, som bærer præg af Stella McCartney’s signaturlogo og det tag, som vi oftest ser på hendes tasker. Det er jeg helt vild med!

Prisliste

Eau de Parfum 100 ml | 765 kr.
Eau de Parfum 50 ml | 580 kr.
Eau de Parfum 30 ml | 425 kr.
Body Lotion 200 ml | 290 kr.

En varm anbefaling herfra – til dig selv, men måske også som julegave til en, du holder af? ;)
Den kan bl.a. findes online her og her. I øjeblikket fås den også som gaveæske til 425 kroner!

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyblød base med Miqura